XEROX OFERA CINCI INSTRUMENTE PENTRU LUCRUL CU DOCUMENTE LA DISTANȚĂ

Xerox a dezvoltat anul acesta cinci instrumente dedicate dispozitivelor mobile și echipamentelor multifuncționale care oferă posibilitatea angajaţilor ce lucrează la distanţă să se bucure de aceleaşi facilităţi ca şi cum ar fi la birou. Utilizatorii pot să trimită în siguranță documente colegilor, direct de pedispozitivelelor mobile, sau către arhiva din cloud și să imprime de pe orice imprimantă sau echipament multifuncțional. “Lucrul în afara biroului este deseori greu de gestionat și pot apărea blocaje, cum ar fi atunci când nu vă puteți conecta la o imprimantă sau la arhivele cloud ale companieidumneavoastră”, explică Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Group, Xerox. “Aceste cinci instrumente, ușor de utilizat,contribuie la eliminarea barierelor cauzate de lucrul la distanță – pentru că nu ar trebui să existe o diminuare a productivității atunci când angajații se află în afara spaţiului dedicat biroului. ”

Xerox Mobile Print Cloud v3.0 include acum “@PrintByXerox,” o funcție care facilitează imprimarea mobilă, extrem de sigură, de pe orice echipament multifuncțional Xerox conectat la rețea. Dacă un angajat este la sediul central al companiei și trebuie să tipărească mai multe documente, aplicația îi permite să trimită fișierele pe o adresă de email specială (de exemplu, numecompanie@printbyxerox.com) și să le imprime de pe cel mai apropiat echipament. Aplicația rulează pe Platforma cu InterfațăExtensibilă a echipamentului.

scanSmarter_info

Xerox Mobile Print Solution permite utilizatorilor să imprime de pe dispozitivul lor mobil pe orice imprimantă conectată la rețea, indiferent de producătorul echipamentului. Soluția este compatibilă cu Apple AirPrint. DatorităAdaptoruluiWireless pentru Soluții de Imprimare Xerox, utilizatorii beneficiază de imprimarea wireless sau mobilă pe orice imprimantă clasică sau echipament multifuncțional, chiar dacă nu are integrate aceste funcții. Adaptorul este compatibil cu Google Cloud Print, Wi-Fi Direct, tehnologia NFC tap-to-pair și Apple AirPrint. Adaptorul Wireless pentruSoluții de Imprimare a fost lansat, în premieră în România şi în regiune, încadrul IMW 2015.

Aplicația Xerox Mobile Link este acum compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și iOS, adaugând și mai multe funcții pentru stocarea în cloud. De exemplu, un angajat în vânzări poate scana sau fotografia o factură folosind telefonul mobil și poate apoi să trimită automat fișierul către site-ul de SharePoint al departamentului financiar, să salveze o copie în contul de DropBox sau să îl trimită prin e-mail managerului său, toate în același timp.

slide1

Xerox PrintSafe Software oferă o autentificare sigură pentru echipamentele multifuncționale.Conform firmei de cercetare Quocirca, 63% dintre companiile chestionate au recunoscut că s-au confruntat cu una sau mai multe breșe de date legate de activitățile de imprimare. 1PrintSafe Software este compatibilă cu majoritatea cititoarelor de card. Această soluțiefuncționează atât pe dispozitivele Xerox, cât și non-Xerox, gestionează accesul utilizatorilor la echipamente și permite imprimarea de oriunde, în orice moment, de pe orice echipament conectat la o rețea.