TRANSSTEEL 2200: 3 PROCEDEE DE SUDARE – UN SINGUR ECHIPAMENT

TransSteel 2200 este primul echipament compact de sudare de la Fronius oferit ca soluţie 3 în 1. Este o sursă de curent monofazată, pe bază de invertor, care poate fi folosită pentru sudarea manuală cu electrod învelit, MIG/MAG şi WIG. TransSteel 2200 se caracterizează prin ușurința în utilizare, robustețe și fiabilitate pe termen lung și, cântărind doar 15 kg, este una dintre cele mai ușoare surse de curent pentru sudare manuală de pe piaţă.

TransSteel 2200 înseamnă eficienţă energetică

PFC (Power Factor Correction) modelează evoluţia curentului de intrare astfel încât să aibe o formă aproape sinusoidală, iar puterea disponibilă este utilizată în mod eficient (puterea reactivă este mică până la aproape deloc).

Datorită corecţiei factorului de putere este posibilă utilizarea de cabluri de alimentare extrem de lungi, cu pierderi minime, şi se asigură o compatibilitate ridicată cu generatoarele de curent. Raza de acțiune a sudorul se extinde foarte mult, solicitatea cablurilor fiind mai mică.

Sudarea cu TransSteel 2200 este foarte stabilă chiar şi în timpul fluctuațiilor de tensiune.

TransSteel 2200 înseamnă MultiProcedeu

MIG:

  • proprietăţi perfecte la sudare;
  • funcţii sinergice pentru o operare simplă;
  • sudare intermitentă.

WIG:

  • compatibil cu pistolete de sudare WIG U/D;
  • electrovalvă de gaz suplimentară;
  • funcţie de heftuire TAC şi TIG Pulse.

MMA:

  • arc electric stabil;
  • proprietăţi perfecte la amorsare datorită tensiunii de mers în gol de 90 V;
  • consum de energie redus.

TransSteel 2200 înseamnă flexibilitate şi uşurinţă în utilizare

Versatilul TransSteel 2200 poate fi utilizat cu bobine de sârmă de 1 kg sau 5 kg. Are incorporată o placă motor complet nouă cu două role, care asigură un avans constant şi uniform al sârmei. Cutia cu consumabile integrată în carcasă asigură posibilitatea utilizării aparatului pentru aproape orice aplicaţie, având oricând la dispoziţie consumabilele necesare.

La sudarea MIG/MAG, cu TransSteel 2200 sunteţi în 3 paşi la sudura perfectă: selectaţi materialul şi diametrul sârmei, selectaţi gazul de protecţie şi începeţi sudarea.

TransSteel 2200 a câştigat Plus X Award, unul din cele mai cunoscute premii internaţionale pentru design şi inovare, la 5 din cele 7 categorii: inovare, calitate superioară, design, uşurinţă în exploatare şi funcţionalitate.

Aveți nevoie de ceva mai convingător?

Contactaţi echipa CM Metal:

Intrarea Fortăreţei nr. 4, 300127 TIMIŞOARA

Tel. / Fax: 0256-49.59.87;

Email: office@cmmetal.ro