TOYOTA TONERO IN INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR

Gama de stivuitoare cu contragreutate Toyota Tonero este perfectă pentru industria construcţiilor. Cu un design robust, motoarele acestor utilaje sunt proiectate pentru a fi protejate împotriva şi celei mai mici particule de praf. Modelele standard sunt foarte bine echipate, iar durabilitatea şi fiabilitatea îndeplinesc toate cerințele utilizatorilor. Datorită cilindrului de blocare Swing, o caracteristică a sistemului activ de stabilitate (SAS), siguranţă şi productivitatea sunt garantate în timpul încărcării şi rotirii.

Productivitate

Toate echipamentele cu contragreutate de la Toyota sunt echipate cu sistemul activ de stabilitate (SAS), sporind astfel încrederea operatorului în echipament, lucru ce duce la o operare mai productivă. Toate modelele Tonero sunt disponibile cu I_Site, sistemul de management al flotei oferit de Toyota. Acesta va permite monitorizarea utilajelor şi identificarea oportunităţilor de îmbunătăţire a productivităţii.

Disponibilitate

Conceptul de Service Toyota (TSC) şi valorile fundamentale ale companiei ajută la găsirea celei mai bune optini de service, primind suport tehnic, unic în această industrie, pe toată durata de viaţă a echipamentului. Tehnicienii Toyota urmează un proces riguros de pregătire şi acreditare şi folosesc numai componente originale care se potrivesc exact echipamentului clientului.

Eficienţa

Modelele Toyota Tonero sunt echipate cu LSPS (Load Sensing Power Steering). Această tehnologie îmbunătăţeşte eficienta combustibilului cu 7-14%. Toyota Optimax este o opţiune suplimentară de economisire a combustibilului, cu control automat al ridicării sarcinii şi întrerupere automată a echipamentului în timpul inactivităţii.

Manevrabilitate

Toate modelele oferă o vizibilitate excelenta operatorului mulţumită catargului şi designului de la saşiu şi bord. Sistemul de direcţie a sarcinii este disponibil pe toate modelele Tonero, ajustând automat direcţia pentru un control fără efort în orice moment. În combinaţie cu spaţiul de lucru confortabil şi spaţios, aceasta creează o experienţă remarcabilă pt operator, sporind productivitatea.

Fiabilitate

Toate motoarele Toyota sunt construite in-house şi fabricate în conformitate cu sistemul de producţie Toyota. Astfel, utilizatorii pot beneficia de fiabilitate garantată şi de calitatea Toyota de la proiectarea echipamentului, până la producţia acestuia. În toate fazele de producţie se realizează un control al calităţii: la primirea pieselor, în timpul procesului de asamblare, în zona de testare şi la sfârşitul liniei de producţie.

Siguranţa

Vizibilitate superioară datorită catargului; vizibilitate optimă a furcilor în orice moment. Sistemul unic SAS este primul sistem activ din lume pentru controlul stabilităţii stivuitorului. SAS protejează atât operatorul, cât şi încărcătura în timpul mersului, sporind siguranţă datorită celor 6 caracteristici inovatoare. Rama puternică din oţel şi grila superioară de protecţie oferă un plus de siguranţă operatorului în timpul mersului.