Jungheinrich România încheie vara în forță cu ofertele Summer Sale disponibile pentru o gamă variată de echipamente, oferind 5% reducere și o machetă stivuitor CADOU pentru toate echipamentele noi comandate online, în perioada 1 – 31 August 2022.

Transpaleții manuali sunt ideali pentru transportul rapid și eficient al mărfurilor, iar transpaleții electrici pietonali și cu platformă vă ajută la transportul pe distanțe medii și mari.

Transpaleții electrici cu catarg concepuți pentru transportul și stivuirea paleților pe rafturi pot fi dotați cu diferite tipuri de catarg în funcție de înălțimea de stivuire necesară.

Cumpărați acum transpaletul potrivit pentru aplicația dumneavoastră și profitați de discounturi!

Pachete Second-Hand cu transpalet manual GRATIS

Pentru clienții cu buget restrâns, au fost create pachete de echipamente Jungheinrich Second-Hand la prețuri avantajoase care includ un transpalet manual GRATUIT. În acest mod compania vine în întâmpinarea clienților cu echipamente premium, de cea mai bună calitate, ținând cont și de posibilitățile financiare. Oferta este valabilă în perioada 1-31 August 2022 iar stocul este limitat. 

Alegeți pachetul potrivit 

Pachete avantajoase – echipamente noi

Sunteți în căutarea unor metode rapide de transport paleți în depozit? Alegeți unul dintre pachetele de echipamente noi din magazinul online Jungheinrich la preț special și beneficiați de calitate la cel mai mic preț și transport gratuit.

Grăbiți-vă, ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, în perioada 1- 31 August 2022.

Profitați de reducere 

Echipamentele Jungheinrich – forța electrică pentru afacerea dumneavoastră.

Fiind lider în intralogistică, Jungheinrich știe cât de important este să beneficiați de cele mai noi tehnologii, de aceea vă asigură că veți obține performanțe maxime cu ajutorul utilajelor electrice. Acum este momentul să faceți o schimbare: cumpărați sau închiriaţi pe termen lung echipamentele electrice de care aveți nevoie și primiți GRATUIT un transpalet electric Li-ion PTE 1.3.

Pentru a putea beneficia de această promoție, completați codul “PROMO” în formularul de contact de pe site. Oferta este valabilă pentru următoarele tipuri de echipamente:

  • Electrostivuitoare: EFG Seria 1, 2, 3, 4, 5
  • Stivuitoare cu catarg retractabil: ETV 216i
  • Transpaleți electrici cu catarg: EJC, EJC z/b, EJC M, EJD, EJDi, ERC, 
  • ERCi, ERC z/zi/b/bi, ERD, ERDi, ESC, ESD, EMC

Electrificați-vă afacerea acum

Jungheinrich România: partener de încredere pentru soluții logistice

Într-o lume digitalizată, în care totul se schimbă din ce în ce mai rapid, ritmul de dezvoltare, performanța, eficiența energetică și siguranța sunt factorii principali care determină succesul unei afaceri. Junghenrich vine în întâmpinarea provocărilor cu soluții complete care acoperă toate procesele logistice, din faza de planificare și până la implementare, având în portofoliu o gamă completă de echipamente puternice și performante, de la transpaleți manuali și electrici, preparatoare de comenzi, stivuitoare Electrice/ Diesel/ Gaz cu sau fără catarg, stivuitoare pentru culoare înguste (VNA), reach truck-uri, echipamente pentru tractare, echipamente automatizate sau semi-automatizate, cărucioare de tip shuttle, inclusiv sisteme de rafturi statice sau dinamice, sisteme de management informatic al flotei, automatizări pentru modernizarea spațiilor de depozitare piese de schimb. 

Jungheinrich România este un furnizor de servicii logistice complete: echipamente noi sau second hand, chirie pe termen scurt sau lung, o vastă rețea de servisare cu acoperire națională, și cel mai important, consultanță profesională pentru identificarea soluției potrivite. 

Indiferent de cerințele specifice ale clienților, Jungheinrich vă va oferi o soluție care să corespundă cerințelor, pentru a putea face față cu brio provocărilor intralogistice. Jungheinrich ține cont de nevoile dvs. financiare, oferindu-vă flexibilitate maximă: puteți achiziționa echipamente beneficiind de un sistem de finanțare foarte avantajos. În plus, Jungheinrich România vă pune la dispoziție și un magazin online complet revizuit care oferă multiple opțiuni de plată pentru o achiziție rapidă și sigură.