STILL IN PATENERIAT CU DELPHI TECHNOLOGIES, LA FORKLIFT CHALLENGE

Compania Delphi Technologies sărbătorește anual, la nivel global, Săptămâna Excelenței, program prin care organizează o suită de evenimente dedicate angajaților și familiilor acestora. ”Concursul de Îndemânare pentru Stivuitoriști” este o inițiativă locală, care a devenit foarte repede atractivă pentru angajații și contractorii companiei. Concursul Stivuitoriștilor are în prim plan rigurozitatea şi precizia acestei meserii şi pune accent pe manevrarea în deplină siguranță a materialelor folosite în procesul de producţie al injectoarelor şi al pompelor pe injecție pe benzină sau diesel.  Pentru mai multe detalii, am stat de vorba cu Ionut Adomnitei , Site Manager Delphi Technologies.

Care sunt obiectivele evenimentului?

I.A: Siguranța este elementul esenţial pentru a ne atinge obiectul declarat, cel de a avea 0 (zero) incidente de muncă. În acest caz, prin probele de concurs, am subliniat importanța siguranței în timpul manevrelor cu utilajele de ridicat, printr-o serie de exerciții de îndemânare precum încărcarea-descărcarea, stivuirea, parcarea și slalom printre obstacole.

Care este plus valoarea adusă de compania Still modelului dumneavoastră de business?

I.A: Instalațiile de ridicat şi transport a materialelor sunt echipamente esențiale, folosite în depozitul de materiale şi producție. Prin utilizarea echipamentelor performante, se asigură siguranța în exploatare şi manipularea mărfurilor.

Ce apreciați la parteneriatul cu Still?

I.A: Soluţiile furnizate de Still pentru warehouse management sunt la nivelul așteptărilor Delphi Technologies privind siguranţa şi mediul înconjurător.

Ce provocări aţi întâmpinat de-a lungul colaborării cu Still?

I.A: Ritmul alert al industriei automotive necesită adaptare şi rapiditate în toate procesele de producţie. Alimentarea liniilor de producţie cu materie primă trebuie făcută constant şi la intervale fixe. Prin folosirea generațiilor noi de stivuitoare şi electrocare cu acumulatori Li-Ion reducem timpii de aşteptare pentru încărcare a acumulatorilor clasici şi, implicit, timpii de staţionare a echipamentelor de manipulat. Un element esenţial este faptul că folosim echipamente ecologice, care nu au emisii şi care protejează mediul înconjurător, dar şi starea de bine a colegilor noştri.

Ce aşteptări de viitor aveţi de la Still?

I.A: Contăm pe Still să ne ofere în continuare soluţiile cele mai bune, adaptate la nevoile Delphi Technologies.

Ce a adus bun acest eveniment pentru Delphi?

I.A: Obiectivul principal Delphi Technologies pe linie sănătate şi securitate în muncă este ZERO accidente. Prin acest concurs de îndemânare demonstrăm că putem avea activităţi logisitce de mare precizie, fără a pune în pericol angajaţii şi produsele manipulate.

Cel mai mare câştig al companiei noastre, este de fapt cel al colegilor care manevrează utilajele, pentru că au demonstrat nivelul lor de expertiză şi sunt un exemplu de siguranţă şi precizie în activitatea lor.

Delphi Technologies în România

Delphi Technologies administrează două locații în România: o unitate de producție în Iași cu peste 3.200 de salariați și un centru IT global în București cu peste 40 de angajați.

Fabrica din Iași, deschisă în 2007, este specializată în producția de pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină) precum și injectoare pentru industria auto. Compania a investit deja 300 de milioane de Euro în această fabrică de înaltă tehnologie. Produsele realizate în Iași contribuie la optimizarea performanței motorului, creșterea eficienței vehiculelor, reducerea emisiilor și îmbunătățirea performanței la condus. La momentul actual, produsele fabricate în Iași au fost instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel mondial. Delphi Technologies este un furnizor global pentru producătorii de componente auto originale, pentru vehicule ușoare și comerciale.

Delphi Technologies este o companie de tehnologie, axată pe furnizarea de soluții de propulsie pentru vehicule electrice și pentru motoarele cu combustie internă, complementar cu rezolvarea provocărilor legate de emisii și economie de combustibil pentru cei mai mari producători de componente auto originale (OEMs) la nivel mondial. Delphi Technologies oferă, de asemenea, soluții și componente destinate piețelor de piese de schimb. Cu sediul în Londra, Delphi Technologies administrează centre de tehnologie, unități de producție și servicii de asistență pentru clienți, în 24 de țări.

www.still.ro

Pentru mai multe informații despre Delphi Technologies, vă rugăm accesați www.delphi.com.