Primul HUB de automatizare a proceselor intralogistice din țară

Toyota Material Handling Romania a format la Bucuresti o echipa de specialisti in proiecte de automatizare pentru a sustine activitatea depozitelor cu echipamente fara operatori.

Cu peste 250 de proiecte de automatizare livrate cu succes si peste 800 de echipamente ghidate automat care functioneaza in Europa, avem o experienta vasta in gestionarea proiectelor de automatizare. Cu specialisti dedicati automatizarii care vor trece prin diferitele faze ale proiectului, partenerii nostri pot fi siguri ca vor primi cea mai buna solutie pentru atingerea obiectivelor.” – Gabriel Carsofschi – Automation Project Manager. 

Depozitul viitorului fara stivuitoristi

Automatizarea in intralogistica este in plina expansiune, inlocuind forta umana care este greu de gasit, de certificat si de pastrat. Automatizarea optimizeaza fluxul de marfuri, reducand in acelasi timp daunele, timpul si costurile. Operatorii devin disponibili sa se ocupe de sarcini mai complexe in locul celor repetitive. Manipularea automata a paletilor necesita, de asemenea, mai putina mentenanta si energie si contribuie la productivitate si la siguranta, obtinand o rentabilitate a investitiei in decursul a 2 ani.

Echipamentele Toyota Autopilot sunt programate pentru a face toate sarcinile in siguranta si pentru a lucra alaturi de operatorii din depozit intr-o simbioza perfecta. Scannerele de siguranta incorporate si unitatile de detectare a obstacolelor previn coliziunile reactionand rapid la piedicile ce pot aparea pe traseul de lucru. Senzorii de incarcare si camerele video asigura o manipulare precisa si sigura a marfii.

Oferta Toyota Material Handling Romania cuprinde solutii automatizate pentru:

  • zona de depozitare;
  • zona de aprovizionare;
  • zona de cross-docking;
  • manevrarea paletilor fara sarcina;
  • zona de iesire a produselor finite.

“Putem identifica impreuna fluxurile in care automatizarea va adauga cea mai mare valoare activitatii voastre, incepand calatoria spre automatizare pas-cu-pas. Dupa ce am identificat fluxurile ce pot fi automatizate, gandirea lean ne va ajuta sa standardizam procesele pentru a face automatizarea cea mai eficienta.” – Gabriel Carsofschi, Automation Project Manager.

Aflati mai multe despre solutiile automatizate aici:

https://toyota-forklifts.ro/automatizari/solutii-automatizate/