Proiectare 3D și multe altele cu SOLIDWORKS Education

Pe piața muncii competitive de astăzi, profesioniștii CAD nu doar proiectează, ci simulează, inovează, vizualizează și comunică pentru a promova idei noi și a avansa în carieră. SOLIDWORKS Education oferă un software puternic, captivant și practic pentru a înțelege și dezvolta proiecte pentru lumea reală. Software-ul 3D integrat, programul de studiu și lecțiile fac ca proiectarea să fie ușor de învățat, ușor de predat și interesant de utilizat.

Oferiți-le studenților dvs. un avantaj în carieră

SOLIDWORKS Education oferă o suită extinsă de instrumente testate – proiectare tehnică, simulare mecanică și de dinamică a fluidelor, proiectare durabilă, electricitate, documentare, vizualizare – într-un singur pachet software integrat, ușor de învățat.

Pentru formatori – Consolidați modul de învățare al studenților cu programe de studiu și suporturi de curs specifice.

Pentru studenți – Aflați cum SOLIDWORKS accelerează procesul de proiectare.

Pentru cercetători – Mizați pe SOLIDWORKS să accelereze cercetarea și atingerea de noi niveluri de performanță.

Cu SOLIDWORKS Education, veți avea acces la instrumente de dezvoltare 3D utilizate de milioane de profesioniști din domeniul ingineriei și proiectării din întreaga lume. SOLIDWORKS ajută inginerii și proiectanții din orice industrie să răspundă cererii de a crea produse inovatoare, de înaltă calitate, într-un timp mai scurt și cu un cost mai redus.

  • Concepeți modele detaliate
  • Documentați cu precizie listele de proiecte și piese
  • Executați analiza și verificarea proiectului
  • Creați ilustrații și vizualizări tehnice dinamice pentru prezentarea proiectului
  • Utilizați gestionarea datelor de produs pentru a urmări fișierele de proiect

SOLIDWORKS Education

Acest instrument de predare extins de CAD și inginerie oferă un software 3D, plus o curiculă amplă de exerciții și cursuri interactive. SOLIDWORKS Education este o resursă incluzivă pentru predarea de CAD mecanic 3D, validarea proiectării și gestionarea datelor. Produsele educaționale SOLIDWORKS sunt utilizate în peste 80% din școlile de inginerie de top din lume, oferind studenților și cercetătorilor funcționalitate și ușurință în utilizare pentru a deveni productivi aproape imediat.

Cu SOLIDWORKS Education, studenții și formatorii se pot concentra pe ceea ce este cu adevărat important – încurajarea ideilor noi, rezolvarea problemelor, lucrul în echipă și inovarea produselor.

Ce este inclus în SOLIDWORKS Education?

Proiectează oricând și oriunde cu SOLIDWORKS Student Access

Inițiativa SOLIDWORKS Student Access conectează studenții la software-ul SOLIDWORKS în afara sălii de curs sau a laboratorului, oricând și de oriunde. Cu licențe inovatoare pentru SOLIDWORKS Education Edition, studenții se pot conecta de oriunde din campus, de acasă sau chiar atunci când sunt departe de casă. Universitățile care participă la Inițiativa Student Access oferă studenților posibilitatea de a lucra la proiecte de la distanță sau în afara orelor de program, ceea ce crește marja de utilizare, facilitează învățarea la distanță, permite colaborarea în afara amplasamentului și studiul independent. Licențele Student Access sunt GRATUITE. Orice instituție calificată poate oferi studenților licențe pentru utilizarea în afara campusului, eliberând astfel resursele de laborator și permițând studenților să lucreze de oriunde. Licențele Student Access pot fi utilizate pentru a susține cursuri de studiu independent, programe de învățare la distanță și acorduri de cooperare. O parte dintre ele nici măcar nu necesită conectarea la serverul școlii.

Formatori: formatorii pot atribui teme, se pot pregăti de la distanță, pot folosi licențe pentru învățarea la distanță sau studiu independent, se pot pregăti pentru propriile examene de certificare și își pot pune în practică abilitățile SOLIDWORKS în timpul vacanțelor școlare.

Studenți: studenții pot lucra de oriunde, pot îndeplini sarcini în afara orelor de program, pot folosi licențe pentru studiul independent sau învățare la distanță, se pot coordona cu programe universitare, se pot pregăti pentru examene de certificare, pot construi portofolii personale și participa la competiții studențești.

Pentru mai multe informaţii şi o cotaţie de preţ pentru SOLIDWORKS Education contactaţi VEGRA INFO, reseller autorizat al soluţiilor SOLIDWORKS în România.

SOLIDWORKS este un pachet software CAD/CAE, produs de Dassault Systèmes, companie 3DEXPERIENCE, subsidiară a Dassault Group, cu sediul central în Vélizy-Villacoublay, Franța. SOLIDWORKS este preferat de mai mult de 1,5 milioane de utilizatori de toate dimensiunile, în toate industriile, în mai mult de 140 de țări și de peste 24.000 de instituţii de învăţământ din întreaga lume.