NISSAN FORKLIFT CORPORATION SI-A UNIT FORTELE CU TCM

Începând cu data de 1 Aprilie 2013, Nissan Forklift Corporation și TCM și-au unit forțele sub un nou nume: UniCarriers Corporation. Viziunea celor două corporații a fost aceea de a-și combina resursele, partea de service și brand-urile puternice în vederea creării unei prezențe mai intense pe piața echipamentelor de ridicat și manipulat mărfuri, oferind astfel o gamă mai largă de produse și service performant. Cu ocazia acestei fuzionări, de la data de 1 Iunie 2013, echipamentele au un nou design din punctul de vedere al coloristicii, având de asemenea inscripția „by UniCarriers”.

Vectra Eurolift Service, reprezentantul național al brandului Nissan Forklift, devine astfel unicul distribuitor oficial pentru România al UniCarriers Corporation. Sosite în luna Iulie la sediul firmei din București, noile stivuitoare aparținând seriei DX, au un design exterior nou, creat printr-o combinație reușită a culorilor. Echipamentele prezintă noul logo al brandului și au capacități de ridicare de 1.800 kg şi 3.000 kg. Stivuitoarele oferă acum o mai bună vizibilitate pe culoarele de lucru, putând fi observate ușor datorită culorilor deschise.

Cu o experiență de aproape 20 de ani în industria echipamentelor de ridicat, reprezentanța Nissan Forklift din România comercializează o gamă largă de stivuitoare și echipamente pentru depozite, destinate aplicațiilor diverse: producție, distribuție, logistică, pharma, construcții, etc. De la electrostivuitoare, motostivuitoare până la transpalete electrice sau reach-truck-uri, utilajele Nissan se poziționează ca produse premium fiabile, cu numeroase avantaje:

– consola de diagnosticare încorporată cu autodiagnoză (nu necesită console de service);

– funcția auto power off ajustabilă (oprirea automată a echipamentului după o perioadă de timp);

– pin code acces (posibilitatea accesului

controlat și monitorizării operatorilor);

– fiabilitate ridicată și intervale de mentenanță mari (rezultat al componentelor moderne capsulate – frâne umede, motoare A/C);

– productivitate și siguranță mare în exploatare.

Oficialii Nissan Forklift au declarat faptul că produsele nu se vor modifica sub noul brand. Concentrându-se exclusiv pe echipamente de ridicat, UniCarriers va oferi un portofoliu extins, adăugând produse și soluții eficiente, venind astfel în întâmpinarea provocărilor logistice complexe.

www.vectra.ro