MISIUNEA “ON BOARD COURIER”

IB Cargo măsoară timpul de livrare al mărfurilor clienţilor săi în ore nu în zile. Compania este casă de expediţii care oferă servicii complete de transport: aerian, maritim, rutier, livrând mărfurile clienţilor săi oriunde în lume în câteva ore prin serviciul de “Curier la bord”. Mai mult, acest serviciu, „Curier la bord” este cel mai rapid mijloc de transport al mărtfurilor.

Conceptul este foarte simplu, însă puţin cunoscut în România. Coletele care, fie au nevoie de un nivel ridicat de securitate sau trebuie livrate la clienţi cât mai curând posibil sunt transportate personal de către un curier, pe un zbor de pasageri. Aceste transporturi pot fi de la dimensiunea unui document sau până la colete de câteva zeci de kilograme.

Echipa dedicată serviciului OBC (on board courier) al IB Cargo, răspunde cererilor de ofertă ale clienţilor în maximum 30 minute, indiferent de oră sau zi, ocupându-se de tot fluxul, de la colectare până la livrare în destinaţia dorită, inclusiv ambalarea specială, vămuire, documente de import / export.

“Multe companii au nevoie de livrare super urgenţă şi nu au marfă pentru un charter complet. Unui client de-al nostru, din industria de automotive, i s-a stricat o componentă de câteva grame a liniei de producţie. Fără acea componentă producţia trebuia oprită şi costurile ar fi fost enorme. Au apelat la serviciul nostru de curier la bord şi în 20 ore au avut la uşă piesă din Seul”, a declarat directorul departamentului de transport aerian al IB Cargo, Alexandru Liciu.

IB CARGO text

Beneficii:

– Echipa dedicată este gata de plecare cu marfa clienţilor 24/7/365 în orice destinaţie din lume;

– Ofertarea la cererile de cotaţie se face în maximum 30 minute indiferent de perioadă;

– Odată ce ofertă este agreată, marfa pleacă la bordul următorului zbor;

– Update-urile cu privire la starea mărfii sunt trimise clienţilor de la încărcare până la livrare în timp real;

– Documentaţia şi formalităţile vamale se realizează în regim de urgență;

– Preluarea şi livrarea se fac door to door;

– Curierul care călătoreşte cu marfa o supraveghează pe toată durata transportului.

 

 

IB CARGO

Soseaua Bucuresti Nord, nr. 10, 10 / F,

Global City Business Park,

O21, Sala 4, Voluntari,

Jud. Ilfov, 077191

T: 021 528 13 00

F: 021 528 1309

orders@ibcargo.com

www.ibcargo.com