JUNGHENRICH – MAXIMIZAREA PRODUCTIVITĂȚII ȘI EFICIENȚEI

Easy Engineering: Care sunt cele mai de succes produse / soluții din gama dvs.?

JUNGHENRICH: Într-o lume digitalizată, în care totul se schimbă din ce în ce mai rapid, ritmul de  dezvoltare, performanța, eficiența energetică și siguranța sunt factorii principali care determină succesul unei afaceri. Junghenrich vine în întâmpinarea provocărilor cu soluții complete care acoperă toate procesele logistice, din faza de planificare și până la implementare, având în portofoliu o gamă completă de echipamente puternice și performante, de la transpaleți manuali și electrici, preparatoare de comenzi, stivuitoare Electrice/ Diesel/ Gaz cu sau fără catarg, stivuitoare pentru culoare înguste (VNA), reach truck-uri, echipamente pentru tractare, echipamente automatizate sau semi-automatizate, cărucioare de tip shuttle, inclusiv sisteme de rafturi statice sau dinamice, sisteme de management informatic al flotei, automatizări pentru modernizarea spațiilor de depozitare piese de schimb.

Jungheinrich România este un furnizor de servicii logistice complete: echipamente noi sau second hand, chirie pe termen scurt sau lung, o vastă rețea de servisare cu acoperire națională, și cel mai important, consultanță profesională pentru identificarea soluției potrivite.

E.E: Cum diferă produsele dvs. față de altele de pe piață?

JUNGHENRICH: Indiferent de cerințele specifice ale clienților, Jungheinrich vă va oferi o soluție care să corespundă cerințelor, pentru a putea face față cu brio provocărilor intralogistice. Jungheinrich ține cont de nevoile dvs. financiare, oferindu-vă flexibilitate maximă: puteți achiziționa echipamente beneficiind de un sistem de finanțare foarte avantajos. În plus, Jungheinrich România a lansat recent un magazin online complet revizuit care oferă multiple opțiuni de plată pentru o achiziție rapidă și sigură.

Jungheinrich vă oferă soluții personalizate în ceea ce privește sistemele logistice și deține un portofoliu cuprinzător de echipamente extrem de performante și fiabile, de la transpaleți la stivuitoare pentru rafturi înalte și până la dispozitivele de deservire a rafturilor și tehnică de transport. Și pentru a garanta calitatea și fiabilitatea soluțiilor noastre, nu externalizăm producția componentelor decisive pentru logistica in-house și serviciile de asistență aferente. Astfel, ne putem susține clienții pe termen lung cu certitudine și fără compromisuri pentru a își atinge obiectivele specifice.

De asemenea, vă suntem alături prin servicii de calitate, întreținere și mentenanță customizate în funcție de specificul aplicațiilor. Știm cât este de importantă pentru dumneavoastră funcționarea la randament maxim a afacerii. De aceea, vă oferim pachete Full Service, ce pot fi customizate în funcție de cerințele dumneavoastră. De la mentenanța periodică, care include schimbul de ulei, la service-ul bateriilor – cu un contract Jungheinrich Full Service vă asigurați operativitatea permanentă a flotei de echipamente.

E.E: Spuneți-ne despre caracteristicile lor speciale?

JUNGHENRICH: Jungheinrich acordă o mare atenție protejării mediului înconjurător, Jungheinrich Group s-a alăturat inițiativei „50 Sustainability & Climate Leaders” care încurajează soluțiile sustenabile prietenoase cu mediul înconjurător. În plus, suntem dezvoltatori ai tehnologiei Li-ion care a revoluționat piața utilajelor, cu un motiv întemeiat: bateriile noastre Li-Ion vă stau la dispoziție fără pauză, iar datorită duratei de viață îndelungate prezintă o anduranță remarcabilă. Jungheinrich dezvoltă și produce intern bateriile, și celelalte componente corespunzătoare din utilaj. Astfel, toate părțile componente ale sistemului pot comunica perfect între ele și pot genera performanță maximă.

În funcție de aplicațiile clientului, aceștia pot beneficia de o serie de avantaje: conceptul Pure Energy asigură eficiență energetică optimă, dimensiunile compacte conferă manevrabilitate superioară, postul de lucru îi oferă operatorului un mediu de lucru ergonomic, comfortabil și cu vizibilitate crescută. Sistemele de asistență pot fi selectate și combinate în funcție de aplicație: curveControl, driveControl, liftControl, tiltControl, Floor-Spot și accessControl.

Prin intermediul programelor noastre de management al flotei Fleet Management și Warehouse Management, procesele logistică devin mai eficiente și mai sigure. Având o experiență în domeniu de peste 10 ani, vă punem la dispoziție un sistem pentru colectarea analitică, observarea și evaluarea datelor referitoare la flote – simultan în toate locațiile, indiferent de zonă și independent de producător. Programul de management al flotei de la Jungheinrich, bazat pe Web și cu operare intuitivă vă pune la dispoziție date concrete pentru decizii concrete. Astfel puteți să vă gestionați flota în mod eficient și la costuri optime.

E.E: Cât de importante sunt aceste caracteristici pentru utilizatori în munca lor?

JUNGHENRICH: Toate acest caracteristici duc la creșterea productivității, reducerea costurilor de mentenanța si service, la un cost optim de exploatare pe perioada de viață a echipamentului. Încărcarea și descãrcarea camioanelor în depozit este una dintre cele mai dificile aplicații pentru om și echipament deopotrivă. Prin urmare, Jungheinrich dezvoltă în permanență caracteristici menite să crească siguranța, confortul și ergonomia.

Clienții pot opta între două tipuri de baterii: Li-Ion sau Pb-Acid, ambele tehnologii beneficiind de 5 programe de operare selectabile.

E.E: Cum maximizează aceste caracteristici productivitatea și eficiența pentru utilizatori?

JUNGHENRICH: Reducerea costurilor operaționale ale clienților este o preocupare constantă a Jungheinrich. Firma își dorește să ofere clienților soluții superioare calitativ la un preț corect pe întreaga perioadă de exploatare („own and ownership cost”) totul fiind adaptat nevoilor specifice ale clienților. Pentru a îmbunătăți productivitatea și eficienţă în spațiile de depozitare ale clienților, prin intermediul consultanților noștri specializați veți primi o soluţie logistică de la un singur furnizor care să acopere toate procesele de manipulare a mărfurilor, din faza de planificare și până la implementarea în activităţile curente, pentru sarcini cum ar fi: încărcarea/descărcarea din unităţile de transport, depozitarea și pickingul.

Înțelegem logistica in-house inteligentă ca cel mai bun exemplu de conlucrare între om, utilaj, software și mediul de depozitare individual. Puteți profita de acestea fie că sunteți o companie mică și mijlocie, fie o companie globală cu platforme de depozitare complexe și un grad ridicat de automatizare. Deoarece atunci când eficiența și productivitatea sunt abordate sistematic, cu vedere asupra întregului sistem, rezultă potențiale complet noi. Astfel, soluția adecvată nu trebuie să se regăsească întotdeauna în automatizare. Organizăm fluxul de mărfuri sau de materiale din depozitul dumneavoastră într-o manieră personalizată: pe bază de procese manuale, semi-automatizate sau automatizate complet – exact așa cum aveți nevoie.

E.E: Unde sunt utilizate produsele / soluțiile dvs.?

JUNGHENRICH: Jungheinrich vă oferă soluții intralogistice complete în orice domeniu de aplicabilitate: transport, industria alimentară și a băuturilor, inginerie mecanică, sectorul farmaceutic sau retail. 

Echipamentele noastre, sistemele de depozitare și tehnologiile inovative se află într-o perfectă intercomunicare, asigurându-vă poziția de lider de piață.

Indiferent de domeniul de activitate – comerț en detail sau en gros, sectorul automotive, logistică, industria alimentară și a băuturilor, industria chimică și farmaceutică – vă oferim o gamă largă de soluții perfect compatibile cu solicitările dumneavoastră. Echipamentele noastre industriale, stivuitoare și transpaleți, asigură transportul rapid și sigur al mărfurilor în depozit. Mai mult decât atât, vă putem construi întregul depozit, complet automatizat, unde întregul proces de selecție și depozitare se poate face doar apăsând un singur buton, întregul sistem fiind controlat de programul nostru de gestionare a depozitului.

E.E: Cât de importantă este inovația în domeniul dvs.?

JUNGHENRICH: Cu peste 60 de ani de experiență, Jungheirich oferă expertiza de care oricine are nevoie pentru a rămâne profitabil pe termen lung, iar inovația este foarte importantă pentru noi.

E.E: Dorim să creăm valoare sustenabilă. Dar ce înseamnă asta cu adevărat?

JUNGHENRICH: Prin strategia noastră de grup 2025+, ne-am angajat să creăm o valoare durabilă – pentru clienții, angajații, acționarii și partenerii noștri de afaceri, precum și pentru societate în general. Luând în considerare toate acestea, scopul nostru este de a armoniza evoluțiile economice, de mediu și sociale și de a plasa nevoile tuturor părților interesate în centrul activităților noastre. În acest sens, ne-am angajat să folosim resursele în mod eficient.

E.E: Care sunt cele mai frecvente probleme ale utilizatorilor și cum îi ajută produsele/ serviciile dvs.?

JUNGHENRICH: Rețeaua noastră mondială de service cuprinde peste 5,400 de tehnicieni calificați pentru asistență clienți. Astfel, putem să intervenim la locația dumneavoastră în cel mai scurt timp, oriunde.

Pe lângă serviciile de asistență pentru echipamente și sisteme vă oferim suport și consiliere la analiza și optimizarea cerințelor logistice (de exemplu la fluxul de mărfuri, managementul flotei sau sistemul de depozitare). La fel de importante pentru noi sunt mediul de lucru și sarcinile angajaților. Am conceput în acest scop programe cuprinzătoare de instruire, în care am încorporat toată experiența noastră și competența în materie de soluții. Acestea cuprind cursurile de instruire pentru operatori și selectori de comenzi, managementul corect al bateriei și merg până la trainingul de siguranță.

De un lucru puteți fi siguri: indiferent dacă sunteți o companie mare sau mică, Jungheinrich vă oferă exact produsul de service de care aveți nevoie pentru a avea succes. Și aceasta oriunde în lume, la aceeași calitate de top.