Distanțare socială chiar și în depozit, desfășurarea activităților în condiții stricte de igienă, cerințe neașteptate ale clienților și o ascensiune foarte mare a sectorului e-commerce – criza generată de virusul Covid-19 este o provocare pentru toate afacerile, dar poate fi privită și ca o oportunitate de dezvoltare. Jungheinrich vă prezintă soluțiile de criză, adoptate deja la nivel mondial de clienți de renume ai grupului.

Investiția în automatizarea depozitului dumneavoastră este o decizie importantă, care, pe termen lung, vă va garanta succesul afacerii. Cu o experiență de mai multe decenii și o cunoaștere aprofundată a celor mai variate realități în domeniul depozitelor și al branșelor din întreaga lume, experții de la Jungheinrich dispun de capacitatea de a aprecia corect cerințele dumneavoastră privind logistica in-house. Baza pentru soluțiile IT și de automatizare personalizate o reprezintă nu doar viziunea asupra depozitului dumneavoastră, ci și întregul lanț generator de valori, precum și evoluția prognozabilă a acestuia. Pentru ca echipamentele și procesele interconectate digital să poată fi luate în calcul nu doar pentru companiile mari, ci și pentru întreprinderile mici și mijlocii, Grupul Jungheinrich se bazează pe platforme și componente computerizate care pot fi individualizate adecvat în funcție de nevoile dumneavoastră. Modularitatea echipamentelor din portofoliul lor, precum și soluțiile hardware și software asigură flexibilitatea maximă, o capacitate de adaptare rapidă și siguranța pentru viitor a proceselor dumneavoastră de logistică in-house.

Echipamentele ghidate automat de la Jungheinrich oferă multiple avantaje ce susțin domeniul intralogistic cu eficiență, flexibilitate și, mai presus de toate, rezistență în situații de criză. AGV-urile reprezintă motorul depozitelor automatizate, împreună cu software-ul inteligent care controlează orice mișcare. Astfel, personalul din depozit se va putea concentra pe activități conexe, iar echipamentele ghidate automat vor îndeplini sarcinile de manevrare și depozitare a mărfurilor, în condiții de maximă siguranță. Aflați mai multe despre AGV-uri și despre performanțele acestora din Flyerul „Indicatori de utilizare”.

În calitate de partener de încredere cu experiență și perspectivă, Jungheinrich România reușește să reunească sub același acoperiș toate competențele de bază în domeniul digitalizării și interconectării depozitului dumneavoastră. Un consilier personal din partea Jungheinrich coordonează pentru dumneavoastră toate entităţile implicate şi menține constant o privire de ansamblu. De la proiectare la „predarea cheii“ și mai departe. Deoarece Jungheinrich vă va rămâne la dispoziție și după punerea în funcțiune: cu o rețea densă de tehnicieni care asigură serviciul de asistență pentru clienți la nivel global, alături de un pachet cuprinzător de service și asistență. În calitate de furnizor de top în domeniul sistemelor, Jungheinrich România vă asigură de proiectarea, construcția și furnizarea serviciilor de asistență pentru sisteme de depozitare unitare, asigurându-vă că veți fi întotdeauna perfect echipați pentru viitor.