JUNGHEINRICH, ÎN PARTENERIAT CU SYNCREON

Pentru a eficientiza operațiunile de manipulare a pieselor de schimb și a optimiza spațiul în depozit, furnizorul de soluții logistice Syncreon a ales un parteneriat cu Jungheinrich pentru a echipa complet noul depozit din Venray, Olanda.

https://www.youtube.com/watch?v=Y4Vxeci-tKI&feature=emb_title

Provocările Grupului Jungheinrich au fost:

  • varietatea mare de produse de diferite dimensiuni și volume;
  • manevrarea manuală și prepararea comenzilor pentru stocarea bunurilor fragile;
  • opțiunile de extindere a spațiilor de stocare și optimizarea costurilor.

Experți în soluții pentru orice fel de cerințe, specialiștii de la Jungheinrich au proiectat un sistem de rafturi într-un depozit pe patru nivele, cu o suprafață de 700 mp și un sistem de peste 10,000 de rafturi cu poliță, ce pot susține până la 150 kg. De asemenea, a fost gândit și un spațiu de stocare adițional datorat unui sistem modular de rafturi cu 1,250 compartimente, ce pot susține fiecare până la 150 kg. Pentru a optimiza separarea mărfurilor și fluxul operațiunilor din depozit, soluția a fost implementarea a 5,000 de spații flexibile în ambele sisteme de rafturi, de rafturi compartimentate pentru eficientizarea stocării paleților și un reach truck de tipul ETV 214 pentru transportul și depozitarea paleților.

Astfel, cei de la Syncreon au beneficiat de:

  • optimizarea spațiului în depozit și eficientizarea costurilor prin utilizarea la maxim a spațiului și flexibilitatea compartimentărilor;
  • garantarea protecției bunurilor datorită panourilor solide și a ramelor de susținere;
  • siguranța sporită și rutele scurte proiectate în așa fel încât culoarele de deplasare să nu fie niciodată blocate;
  • timpi de livrare reduși datorită performanțelor maxime în prepararea comenzilor;
  • sisteme de rafturi adaptate pentru viitor datorită sistemelor statice și modulare deosebit de flexibile cu numeroase opțiuni de extindere.

Întotdeauna un partener de încredere, Jungheinrich oferă soluții complete pentru cerințe din diferite domenii de activitate și o rețea extinsă de service, pentru un parteneriat pe termen lung, pentru că operativitatea depozitelor clienților săi este prioritatea companiei.