INNO ROBOTICS PREZINTA GAMA AUTOMATA DE PALETIZARE PALLETPRO

Prin automatizarea integrala a proceselor se obtine o economie de pana la 50% a spatiului de lucru. Conceptul este realizat pentru a putea fi utilizat de catre operatori fara specializare in domeniul roboticii, Continuitatea procesului este garantata 24 din 24 de ore. Opririle sunt doar cele prestabilite, in vederea realizarii mentenantei. Accesul la echipamentele din cadrul celulei se face cu usurinta. Timpii de mentenanta sunt scurti: 15min/24h si 3h/6luni. Aplicatiile de paletizare sunt astfel concepute pentru a putea fi conectate la sistemele de trasabilitate existente in fabrica. Se reduce la minim riscul de accidente de munca si a bolilor profesionale cauzate de efort si munca repetitiva.

PalletPro XS

Celula robotizata compacta pentru paletizare de saci. Indiferent de tipul de produs care se afla in interiorul sacului, PalletPro XS ofera posibilitatea de a paletiza pana la 515 saci pe ora, in configuratie standard.

Cu PalletPro XS se pot paletiza saci cu: zahar, faina, adeziv, ciment, nisip sau orice alt material. Acest produs a fost dezvoltat special pentru a avea productivitate maxima, indiferent de greutatea manipulata. Celula robotizata are o gama vasta de echipamente optionale. Astfel, reprezinta solutia perfecta, adaptata nevoilor fiecarui proces.

Beneficiile acestui produs: https://www.inno-robotics.com/ro/palletizing/palletpro-xs/

PalletPro XG

Sistemul de paletizare a galetilor, PalletPro XG, se preteaza proceselor de productie unde greutatile produselor sunt mai mari sau egale cu 5 kg si este necesara o viteza mare de paletizare.

PalletPro XG are o capacitate de paletizare impresionanta. Se pot pozitiona pana la sase randuri de galeti pe minut. Chiar daca sunt produse a caror greutate este mai mare de 50 kg, viteza de paletizare ramane constanta fara a fi afectata productivitatea.

Beneficiile acestui produs: https://www.inno-robotics.com/ro/palletizing/palletpro-xg/

PalletPro XC

Conceput pentru paletizarea cutiilor sau a produselor aflate in baxuri, PalletPro XC indeplineste la cele mai inalte standarde de eficienta si productivitate.

Cu PalletPro XC se paletizeaza cu succes baxuri de apa, suc sau alte bauturi si produse alimentare. Sistemul poate fi usor adaptabil schimbarilor din productie. Se poate reprograma oricand pentru un nou mod de asezare a produselor pe palet sau pentru un nou tip de produs.

INNO Robotics SRL

Traian Vuia, 212, Cluj-Napoca

+40 364 805 073 | +40 765 335 040

office@inno-robotics.com

www.inno-robotics.com