Stivuirea

Gândiți-vă dacă trebuie să încărcați / descărcați paleții pe rafturi sau trebuie doar să transportați marfa.

Marfa / bunurile

Care este tipul de marfă pe care îl gestionați? Luați în considerare greutatea și dimensiunea paletului. Este extrem de relevant pentru a ști ce tip de echipament să alegeți.

Înălțimea depozitului

Cât de sus poate fi ridicat catargul utilajului, înainte de a atinge plafonul depozitului? Măsurați și asigurați că stabiliți cea mai mică înălțime a depozitului pentru a eficientiza spațiul.

Porți / uși

Măsurați înălțimea și lățimea ușilor din depozit. Utilajul dumneavoastră trebuie să poată trece prin toate deschiderile depozitului și să poată funcționa pe toate suprafețele acestuia.

Rafturile

Măsurați înălțimea rafturilor! Cat de sus trebuie să ridice echipamentul dumneavoastră marfa pentru a ajunge la cel mai înalt nivel de raft?

Culoarele de lucru

Măsurați lățimea și lungimea culoarelor astfel încât să corespundă cerințelor de lățime ale sașiului. Cum este suprafața – beton sau plastic dur?

Distanța

Aveți nevoie să conduceți marfa pe distanțe lungi sau faceți mișcări simple ale bunurilor? Gândiți-vă la modul în care arată aplicația dumneavoastră, pe baza distanțelor de mișcare a mărfurilor, a frecvenței și a intensității.

Mediul de lucru

Unde se va deplasa echipamentul dumneavoastră? La interior, la exterior / în aer liber sau ambele? Dacă utilajul va fi operat la exterior, trebuie să luați în calcul sezoanele dintr-un an.

About The Author