GONVARRI MATERIAL HANDLING SE ALÃTURÃ CAMPANIEI GLOBALE PENTRU FERME VERTICALE

Suntem mândri să anunțăm că am devenit membri ai Asociației pentru Agricultura Verticală (AVF), o organizație globală nonprofit care permite schimburi internaționale și cooperare cu scopul de a accelera dezvoltarea industriei agricole în interior / ferme verticale.

Având în vedere că populația lumii va depăși 9,7 miliarde de oameni până în 2050, asociația are un rol vital de jucat în promovarea științei și cercetării agriculturii verticale. De asemenea, desfășoară programe educaționale și de caritate pentru a încuraja adoptarea acestui tip de agricultură.

Ca membru al AVF, vom face parte din efortul de a încuraja adoptarea metodelor agricole verticale, cum ar fi hidroponica și acvaponica, care utilizează spații interioare – cum ar fi depozitele – pentru a cultiva plante pe un sistem de rafturi verticale, fără pământ.

Agricultura verticală oferă beneficii economice și de mediu. Maximizează utilizarea suprafețelor mici, necesită mai puține resurse pentru a funcționa (cum ar fi apa) și nu depinde de vreme, oferind astfel recolte pe tot parcursul anului.

Noi, cei de la Dexion, suntem lideri mondiali în fabricarea și furnizarea de produse și soluții de depozitare și suntem poziționați în mod ideal pentru a sprijini creșterea industriei agricole verticale.

Cu facilități de producție situate strategic pe piețele cheie din Rusia, România, Finlanda, Suedia, Republica Cehă și Germania, dar și în unele regiuni din zona Asia-Pacific și cu capacități de vânzare în Europa, Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord și de Sud, Asia și Australia avem o prezență mondială, deci putem lucra cu AVF în proiectele sale la nivel global.

„Suntem încântați că ne-am alăturat Asociației pentru Agricultura Verticală și că putem lucra alături de ei în munca importantă pe care o fac. Agricultura verticală este o soluție clară la problema alimentării populației în creștere a lumii, cu spațiu și resurse finite ”, a declarat Sergio Rodriguez Cuesta, CEO Gonvarri Material Handling, compania mama a Dexion.

„Etosul nostru se referă la utilizarea optimă a spațiului depozitului prin soluțiile noastre de stocare inovatoare. Prin urmare, credem că putem adăuga valoare reală muncii pe care o face AVF și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm împreună la primele noastre proiecte. ”

În prezent, există în jur de 30 de hectare de agricultură verticală operaționale în lume, deci contribuie doar cu o mică proporție la sectorul agricol mondial, dar există o posibilitate enormă de extindere.

Parteneriatele, precum ale noastre, cu AVF vor contribui la creșterea profilului agriculturii verticale și vor încuraja adoptarea acesteia, precum vor și sprijini cercetarea metodelor noi și inovatoare.

“AVF este încântat să aibă alături o companie precum Gonvarri Material, care are o experiență atât de vastă în soluțiile de depozitare. Acestea vor spori clar cunoștințele și baza de cooperare pe care le oferim pentru domeniul multidisciplinar al agriculturii verticale.” – Christine Zimmermann-Loessl, președintă AVF.

www.dexion.ro