EFICIENȚĂ RIDICATĂ ÎN FLUXUL DE MATERIALE CU MACARALELE PORTAL ELMAS

Macaralele portal ELMAS Brașov completează gama diversificată de soluții dezvoltate, proiectate și fabricate de producătorul român de instalații de ridicat. Disponibile în diferite variante constructive (monogrindă sau bigrindă) aceste echipamente specializate asigură creșterea productivității și perfomanței pe fluxul de materiale din diferite sectoare industriale.

Printre cele mai importante caracteristici ale acestor soluții tehnologice se regăsesc designul compact, siguranța în operare și ergonomia în exploatare.

Macaralele portal sunt ideale pentru utilizarea în hale industriale și depozite de materiale, în funcție de aplicație putând fi utilizate atât în mediul interior, cât și la exterior.

Aceste sisteme sunt disponibile pentru ecartamente până la 30 de metri si capacitate nominală de până la 12.500 kg.

Precizie, ergonomie, fiabilitate şi eficienţă a operaţiunilor efectuate

Macaralele portal ELMAS sunt disponibile cu sau fără cabină pentru operator, în funcție de cerințele fiecărei aplicații finale.

Cabina utilajului este spaţioasă, oferă o vizibilitate sporită şi este echipată cu aer condiţionat. Comanda echipamentului se poate realiza direct din cabină sau de la sol, prin intermediul unui dispozitiv electronic de tip joystick. Funcţionarea în condiţii optime de fiabilitate este asigurată prin integrarea unor mecanisme de înaltă calitate, furnizate de compania Demag Cranes & Components.

Produsul beneficiază de iluminare de tip LED pentru întreaga zonă de lucru a macaralei. De asemenea, pentru optimizarea operării le exterior în condiţiile unor temperaturi scăzute, macaralele portal construite de Elmas au în dotare un sistem special de degivrare a căii de rulare a căruciorului. 

În ceea ce priveşte mișcările de translație ale elementului mobil (căruciorului), precum şi cele ale macaralei, acestea sunt controlate prin intermediul unor invertoare de frecvență dedicate. 

Aceste produse asigură toate cele patru caracteristici de bază promise de producătorul din Braşov: precizie, ergonomie, fiabilitate şi eficienţă.