CUM CÂȘTIGAȚI MAI MULT SPAȚIU DE PARCARE ÎN MOD EFICIENT

Lipsa acută de locuri de parcare din orașele de azi generează multe neplăceri pentru cetățeni și influențează în mod direct traficul.

Pentru a rezolva această problemă, orașele moderne abordează soluții actuale care optimizează spațiile de parcare și răspund nevoii de mobilitate.

Strategia de mobilitate urbană este astfel adaptată permanent la schimbările și nevoile cetățenilor, pentru creșterea durabilă a calității vieții din aglomerările urbane.

Fie că discutăm de versiunea supraterană sau subterană, sistemele de parcare auto WÖHR sunt disponibile prin intermediul companiei brașovene ELMAS, în calitate de partener exclusiv în România.

Prin stivuirea și deplasarea compactă, soluțiile de parcare semiautomate Combilift dezvoltate de WÖHR permit amenajarea locurilor de parcare publice sau rezidențiale pentru până la 31 de autoturisme cu diferite dimensiuni, într-un singur sistem de parcare.

Combilift – optimizarea parcărilor auto

Cine spune că este absolut necesar să se decidă între stivuire și deplasare în același timp – acest sistem integrează cu ușurință ambele opțiuni. Această aranjare este foarte confortabilă pentru utilizator, deoarece oricine poate intra și ieși, în orice moment. Dacă ceva este în calea de acces, este pur și simplu deplasat în lateral sau ridicat.

Aceste sisteme de parcare auto semiautomate reprezintă combinaţia între depozitarea şi deplasarea autoturismelor parcate unul lângă celălalt. Pentru a accesa toate locurile de parcare este necesară o cale de acces în fața întregii lățimi a sistemului. Platformele de la nivelul de intrare se deplasează lateral și platformele de la nivelul superior se deplasează vertical, întotdeauna cu o platformă mai puțin la nivelul de intrare. Pentru a recupera un autoturism parcat la nivelul superior, platformele de la nivelul de intrare se vor deplasa mai întâi în lateral pentru a lăsa un spațiu liber, în care se coboară platforma necesară.

În funcție de tipul mașinilor parcate în sistem, pot fi prevăzute coloane universale care permit încărcarea autoturismelor electrice în interiorul sistemului de parcare.

Beneficiile generate de sistemele de parcare auto Combilift pentru utilizatorii finali:

  • dispunere variabilă pe două până la zece rânduri, unul lângă altul
  • parcare independentă
  • operare facilă cu diverse opţiuni de control
  • grad ridicat de manevrabilitate
  • sarcini pe platformă de 2,0 tone sau 2,6 tone
  • lățimea platformei până la 270 cm
  • sisteme hidraulice eficiente, cu uzură minimă
  • nivel ridicat de siguranță operațională și funcțională
  • permite parcarea autoturismelor electrice.