Prin oferirea de instrumente de înaltă clasă, strâns integrate pentru fiecare domeniu de dezvoltare și gestionare a produselor, SOLIDWORKS permite întreprinderilor din industriile cheie să accelereze fiecare etapă a ciclului de dezvoltare, permițând tuturor disciplinelor să lucreze concomitent, de la concept până la fabricare.

PACHET SOLIDWORKS PENTRU HOME & LIFESTYLE

Descoperă soluțiile SOLIDWORKS dedicate companiilor din domeniul dezvoltării inovațiilor pentru decorațiuni Home & Lifestyle.

Nu așepta: pachetul este disponibil pentru o perioadă limitată de timp.

Pachetul SOLIDWORKS Home & Lifestyle oferă un set de instrumente puternice, care crează punți de legătură între decalajele dintre designul industrial și fabricație.

Pachetul include soluții pentru a te sprijini în următoarele domenii:

  • Proiectare 3D: eficientizarea sarcinilor repetitive zilnice și implementarea mai rapidă a proiectelor 3D cu SOLIDWORKS Professional.
  • Vizualizare: transformă datele CAD 3D în imagini de calitate, animații și conținut interactiv 3D care îți aduc produsele la viață, cu SOLIDWORKS Visualize Professional.
  • Comunicare tehnică: îți îmbunătățești comunicarea tehnică prin utilizarea formatelor 3D de fabricație ale produsului , creezi automat documente de inspecțare și recompui datele de proiectare 3D pentru grafică și prezentări interactive de înaltă calitate, cu SOLIDWORKS Composer.

Dacă ai nevoie de o soluție completă, dedicată industriei Home & Lifestyle, acum este cel mai bun moment pentru a obține una!

CONTACTEAZĂ-NE ACUM pentru a beneficia de această oportunitate unică.