CEA MAI BUNA SOLUTIE DIN LUME DE STIVUIRE A PALETILOR, DISPONIBILA ACUM IN ROMANIA, PRIN DEXION

În eforturile sale de a-și sprijini clienții cu soluții complete de depozitare, Dexion selectează doar soluțiile de top, cele mai eficiente și cele mai calitative sisteme de pe piețe, în combinație cu gama sa de rafturi fabricate intern.

Palomat este cel mai important producător mondial de rastele pentru paleți

Sediul de producție este în Mors, Danemarca și se folosesc numai cei mai buni furnizori de componente – Siemens, Sick, SMC și Linak iar fiecare rastel de paleți părăsește fabrica doar atunci când a fost testat și a trecut teste stricte de asigurare a calității.

Primul PALOMAT® a fost dezvoltat în 1992, deoarece unul dintre proprietari suferea de probleme la spate. Acest lucru a creat necesitatea unei mașini pentru manipularea paleților la nivelul podelei. În acest fel, angajații pot evita manipularea manuală a paleților și ridicarea acestora. De atunci au fost dezvoltate mai multe modele de bază pentru a eficientiza și îmbunătăți mediul de lucru în companii din întreaga lume.

Pentru a crește la maximum eficiența producției, a unităților de ambalare, a depozitelor și a a îmbunătății mediul de lucru PALOMAT® dezvoltă și produce distribuitoare de paleți care creează ordine și eficiență în mediile de lucru unde sunt manipulați paleții. Producția se bazează pe principiul “LEAN”, care ajută la menținerea calității înalte.

PALOMAT® este cunoscut pentru inovațiile originale în mediile de lucru – atât cu rastelul de paleți Stand Alone pentru stivuirea și scoaterea din stivă a paleților la nivelul podelei, cât și pentru PALOMAT®-ul Inline pentru integrare în sisteme automate și linii de producție. Peste 12000 de PALOMAT-uri au fost livrate la nivel mondial, dintre care 1000 au fost create special pentru solicitările specifice ale clientului.

„Colegii noștri de la Dexion Germania au realizat avantajele pe care acest sistem îl aduce clienților lor, și au început un parteneriat pentru furnizarea oficială a sistemului PALOMAT®.

După un an de colaborare fructuoasă, în care ne-au fost livrate utilaje de cea mai bună calitate și o asistență extrem de utilă din partea echipei PALOMAT®, ne-am extins parteneriatul în mai multe țări și acum putem furniza cu mândrie această gamă de produse interesantă clienților noștri din România ”, a declarat Cristian Androne, Director Național de Vânzări pentru Dexion România .

Flux de paleți eficient și sigur, fără eforturi fizice ale personalului. Ideal pentru companii, care au nevoie să manevreze paleteți goi la nivelul podelei. PALOMAT® are o capacitate maximă de până la 25 de paleți. Cu ajutorul unui motostivuitor obișnuit, paleții sunt așezați în distribuitor unde sunt apoi stivuiți eficient și automat. Pentru a accesa diferitele funcții, se utilizează un panou tactil situat pe lateralul utilajului.

Automatizarea este unul dintre cuvintele cheie pentru a spori eficiența

Rastelul de paleți PALOMAT® automatizează manipularea paleților, crește eficiența la stivuirea și scoaterea din stivă a paleților și protejează angajații de acțiuni dificile cum ar fi ridicarea manuală a paleților grei.

PALOMAT® poate deveni o parte naturală a fluxului de muncă în producție, depozit, departament de ambalare sau magazin – pe scurt, în orice loc a unei operațiuni de afaceri, unde este necesar sa se stivuiască și să se scoatpă din stivă paleți goi la nivelul podelei.

Investițiile ecologice capătă tot mai mult atenție la nivel mondial. Acum este o prioritate pentru mulți să reducă și să elimine complet diferitele tipuri de impact asupra mediului.

Susținem pe deplin această mișcare „verde”. Acesta este motivul pentru care o mare parte din gama noastră este operată 100% cu AC. Tot ce vă trebuie este o priză standard de 230 V și puteți trece instantaneu la o manevrabilitate mai eficientă și mai ușor de utilizat.

Avantajele sistemului PALOMAT®:

• Economisirea spațiului și un loc de muncă ordonat;

• Optimizarea fluxului de paleți;

• Reducerea seminificativă a mișcărilor cu motostivuitorul necesare;

• Costuri reduse cu paleții;

• Eficiență sporită;

• Nu este necesdră manipularea manuală a paleților;

• Mai puține absențe datorate bolilor profesionale;

• Timp redus petrecut pentru fiecare palet;

• Mai puține răniri la spate, degete și picioare;

• Sistem “Lean” – eficiență crescută cu resurse mai puține.

www.dexion.ro