Succesul mondial al BRAVI PLATFORMS ca producător de platforme mobile are origini foarte personale: este profund înrădăcinat în istoria proprietarului, Pierino Bravi prin cunoașterea sectorului de instalare, care în 1995, a produs primul model cu platforma autopropulsată şi ridicare hidraulică pentru lucrări la 9m.

Atenția pentru detalii tipic italiană, procesul fabricaţiei caracterizează fiecare nivel de producţie: de la implementarea designului, până la asamblarea fiecărei componente.

”Și în intralogistic, precum în orice industrie, pentru a avea succes, pentru a acoperi piața și pentru a descoperi noi segmente este nevoie de ingrediente simple: adaptabilitate continuă la cerințele clienților, viziune și inovație”, afirmă reprezentanții STILL.

Mai puţin înseamnă mai mult!

Produsele BRAVI se caracterizează printr-un set de calități care se diferențiază de alte produse aflate în prezent pe piață:

  • Versatilitate ridicată, dimensiuni compacte și design simplu cu un număr redus de componente. Acestea au devenit caracteristicile principale ale BRAVI;
  • BRAVI garantează o tehnică constantă și eficientă;
  • asistență și logistică de piese de schimb peste tot în lume, astfel încât platformele să fie întotdeauna complet eficiente;
  • costuri de întreținere extrem de reduse;
  • confort și siguranță pentru operator.

STILL-Bravi dă viaţă ideilor

”Valorile și principiile comune ale celor două companii, precum şi diversitatea dintre ele şi dorinţa de a oferi pieţei actuale şi viitoare alternative simple şi complete, au condus la acest parteneriat”, au mai precizat reprezentanții STILL.

Pentru proiectele de succes, STILL propune o gamă completă de platforme de interior cu caracteristici din cele mai diverse: BRAVI LIŢE lider de clasă, înălţime de ridicare 4,2m, LEONARDO HD potrivit pentru spaţii reduse, LUI 460-cu platforma unică ce poate fi extinsă, SPRINT cu sistem de extindere patentat BRAVI, SPIN GO uşor şi extrem de compact.

Comenzi & info: www.still.ro