ABSORBȚIA EFICIENTĂ A FUMULUI DE LA SUDARE. FRONIUS ÎȘI COMPLETEAZĂ GAMA EXTINSĂ DE PRODUSE DE PROTECȚIE A SĂNĂTĂȚII ȘI SECURITATE CU NOILE PRODUSE INOVATOARE EXENTO

Fronius prezintă două noi sisteme de exhaustare puternice și un pistolet ergonomic de absorbție a fumului de la sudare

Cea mai bună protecție posibilă împotriva fumului de la sudare înseamnă mai mult decât simpla respectare a standardelor. Depășirea standardelor arată că societățile își asumă responsabilitatea pentru specialiștii lor din domeniul sudării și pentru toți cei care lucrează în imediata lor apropiere. Pentru a le veni în ajutor, Fronius lansează pistoletul de sudare cu absorbție Exento, ușor de utilizat, și două sisteme de exhaustare mobile și performante Exento, ca protecție eficientă împotriva fumului de la sudare.

Aceste noi soluții de exhaustare sunt un duo perfect coordonat, format din pistoletul de absorbție a fumului Exento, cu design ergonomic, și sistemul de exhaustare compact și mobil, cu vacuum înalt, Exento HighVac. Această combinație este deosebit de eficientă pentru sudarea MIG/MAG, eliminând fumul de la sudare imediat ce acesta este creat. Datorită filtrului de înaltă calitate, sistemul mobil de exhaustare Exento HighVac elimină peste 99,9 % din particulele de fum de la sudare capturate. 

Exento LowVac este un sistem de exhaustare cu vacuum redus, potrivit pentru toate procedeele de sudare, cum ar fi MIG/MAG, WIG și MMA, cu un design impresionant al hotei de absorbție cu flux optimizat. Ca urmare, este necesară o urmărire a brațului de absorbție semnificativ mai mică decât în cazul sistemelor convenționale. 

Noul pistolet de absorbție a fumului – puternic, ușor de utilizat și individual

Cu noul pistolet de absorbție a fumului de la sudare Exento, conform cu EN ISO 21904-1, fumul de la sudare este capturat cu o precizie ridicată, înainte ca acesta să se împrăștie. În faza de proiectare, echipa Fronius de dezvoltare a acordat o atenție deosebită designului ergonomic optim și ușurinței în operare. De exemplu, nivelul de absorbție dorit poate fi controlat direct pe mâner cu ajutorul unei supape de tip bypass. Inserțiile din cauciuc asigură o prindere antialunecare, iar iluminarea cu LED inclusă se dovedește utilă la sudarea în zone întunecate și pentru controlul calității. Cu trei opțiuni diferite de interfață cu utilizatorul, de la o tastă pe partea de sus a pistoletului la un comutator basculant sus/jos și JobMaster, există un tip de pistolet potrivit pentru fiecare sudor. Pistoletul oferă, de asemenea, o libertate de mișcare semnificativ mai mare în timpul sudării prin utilizarea articulației sferice la conexiunea cu furtunul de 1,3 metri lungime, protejat cu piele. 

Un duo perfect coordonat de la un singur furnizor: Sistemul de exhaustare cu vacuum înalt Exento HighVac și pistoletul ergonomic de absorbție a fumului Exento.

Exento HighVac – exhaustare mobilă și compactă

În combinație cu pistoletul de absorbție a fumului, noul sistem de exhaustare Exento de vacuum înalt își demonstrează puterea acolo unde este necesară o performanță continuă pentru a îndepărta fumul și praful. Cu o amprentă la sol de doar 60 x 60 centimetri și o rază de acțiune de 360 de grade, este un sistem flexibil care poate fi utilizat oriunde este nevoie. Compresorul integrat cu canal lateral permite o capacitate de absorbție de până la 170 m³ pe oră, iar cartușul de filtrare montat vertical asigură o curățare deosebit de eficientă. Pentru a asigura ușurința maximă în utilizare, Fronius inclus caracteristici precum operarea cu un singur buton și preselecția fără trepte pentru nivelurile de putere. Selectarea programului este foarte rapidă, chiar și atunci când se poartă mănuși.  

Noul pistolet de absorbție a fumului Exento și sistemul de exhaustare Exento HighVac se potrivesc perfect și obțin rezultate excelente. Cu toate acestea, sistemul de exhaustare cu vacuum înalt poate fi combinat și cu alte pistolete de absorbție a fumului. 

Exento LowVac – versatilitate în acțiune

Fie că este vorba despre sudarea MIG/MAG, WIG sau MMA: acest sistem de exhaustare compact, mobil și cu vacuum redus este potrivit pentru toate procedeele de sudare uzuale. Exento LowVac este alegerea potrivită acolo unde nu pot fi utilizate pistolete de absorbție a fumului. Punctul său forte este hota de absorbție rotativă la 360 de grade cu supapă de reglare și opțional, cu iluminare LED. La fel de remarcabilă este suprafața mare, standard de 25 m² a filtrului de unică folosință, care poate fi îmbunătățită la 42 m², dacă este necesar. Designul robust și stabil face din Exento LowVac partenerul perfect atunci când sunt necesare schimbări frecvente la locul de muncă. Datorită capacității ridicate și a duratei lungi de viață a filtrului, sistemul este, de asemenea, extrem de rentabil.

CM METAL Trading SRL

300127 TIMIŞOARA, Intrarea Fortăreţei nr. 4

Tel./Fax: 0256-49.59.87; 

Email: office@cmmetal.ro

www.cmmetal.ro

https://www.facebook.com/cmmetaltrading/

https://www.linkedin.com/company/cm-metal-trading/