Xerox lansează o nouă versiune a soluţiei sale Mobile Print Cloud, care nu necesită un server propriu pentru a procesa diversele operaţiuni de imprimare. Astfel, noua versiune a soluţiei, Xerox Mobile Print Cloud 2.0, le va permite angajaţilor care lucrează în afara birourilor să tipărească de pe orice dispozitiv mobil care permite email, prin selectarea echipamentelor de imprimare publice sau private la care au acces.

Utilizatorii aleg opţiunile de tipărire disponibile şi apoi pregătesc documentul pentru imprimare către echipamentul selectat. Comenzile de tipărire pot fi trimise indiferent dacă angajatul se află în interiorul reţelei organizaţiei sau în afara acesteia.

Xerox Mobile Print Cloud 2.0 conectează cu uşurinţă angajaţii mobili către noi moduri productive de tipărire, facilitându-le acţiunea de imprimare de pe dispozitivul mobil, fără a fi nevoie de drivere şi cabluri. Există, de asemenea, aplicaţii cu caracteristici suplimentare dezvoltate pentru iOS, Android, Windows şi Blackberry.