WELDKAR ,PENTRU PRIMA DATA LA RALIUL DAKAR

Pentru prima oară în Raliul Dakar, Cupa Mondială 2015, la categoria maşini de curse turism, cunoscuta echipa a fraţilor olandezi Tom şi Tim Coronel au folosit aparatul de sudare Weldkar 2025 TIG AC-DC Pulse – un invertor de sudare portabil, cu alimentare la 230 V /50 Hz care poate suda în modul TIG aproape toate metalele şi aliajele cunoscute precum aluminiul, inoxul sau oţelul.

După cum relata Tim Coronel: “Este exact ceea ce avem nevoie, în timpul raliului și pentru alte curse, “all-rounder machine” cum îl denumim noi, îl folosim pentru a rezolva diverse reparaţii care apar în astfel de curse cu situații neprevăzute și condiţii extreme. În acele momente delicate nu dorim să depindem de alții, iar cu Weldkar 2025 TIG AC-DC Pulse putem rezolva totul. Echipa de curse asamblează şi reglează maşinile sale, sprijinit de o echipă tehnică. Sudorul şi aparatul de sudare devin o echipă şi un loc permanent de muncă. Am fost în căutarea unei soluțiii adecvate, iar apoi a venit momentul de inspiraţie – WELDKAR 2025 TIG AC- DC Pulse, atât din cauza dimensiunii sale practice cât şi din cazua multiplelor posibilităţi de sudare oferite.”

Weldkar 2025 TIG AC – DC Pulse este un invertor de sudare portabil, cu alimentare la 230 V /50 Hz care poate suda în modul TIG aproape toate metalele şi aliajele cunoscute precum: aluminiul, inoxul, oţelul, etc. Curentul de sudare maxim este de 200 Amperi, iar alegerea între sudarea TIG sau MMA face dispozitivul potrivit pentru o varietate de situații de sudare. Masa proprie este de 21.5 kg, iar datorită dimensiuni reduse şi multiplelor posibilităţi de reglare şi alegere, parametrii transformă aparatul într-un produs extrem de flexibil în utilizare. Weldkar 2025 TIG AC-DC Pulse are posibilitatea reglării frecvenței pentru curentul de sudare care îmbunătățește pătrunderea, astfel rezultând un foarte bun control asupra băii de metal topit. Furitech este importator în România a gamei complete de aparate de sudare și accesorii Weldkar.

 

FURITECH SRL

Str. Delfinului nr 3+5

800223 Galaţi

Tel: 0236.471.068

Fax: 0236.471.068

Mob.: 0744.764.773

E-mail: office@furitech.ro

Web: www.furitech.ro