WARRIOR, NOUL ECHIPAMENT DE SUDARE MULTI-PROCES DE LA ESAB

Echipamentul Warrior de la ESAB este un echipament puternic de sudare multi-proces care îmbunătățește productivitatea aplicațiilor. Acest echipament a fost creat în special pentru sudarea sârmei tubulare (ST), electrozilor (SMEI) și WIG (TIG), precum și pentru crăițuire. De asemenea, oferă 400 și 500 A la durată activă de 60%.

Ca urmare a inventării de către Oscar Kjellberg a electrodului învelit în 1904, acesta a fondat compania ESAB. De atunci, societatea a îmbunătăţit constant metodele şi materiale existente. Concomitent, ESAB a dezvoltat chiar metode pentru a face faţă competiţiei rezultate din progresul tehnic. Compania produce, în prezent, consumabile şi echipamente pentru orice proces şi aplicaţie de sudare şi tăiere.

Peste 100 de ani de cercetare, dezvoltare şi fabricare continuă au făcut din ESAB unul dintre liderii mondiali din acest domeniu.

ESAB Warrior

Pentru un acces ușor, toate comenzile, inclusiv întrerupătorul, se află pe panoul frontal. Sistemul „Autofan” a fost creat pentru a nu permite intrarea impurităților în echipament și pentru a asigura o viață îndelungată echipamentului.

Hot Start automat/control arc variabil – cu ajutorul acestei opțiuni, operațiunea de sudare poate fi optimizată pentru aplicația actuală cu ajutorul controlului total al arcului – reglări hot start, puterea arcului și modificarea inductanței.

Cu ajutorul sistemului de ventilație de tip tunel al echipamentului Warrior, răcește și menține componentele electronice esențiale fără impurități, ulei și obiecte străine. De asemenea, la temperaturi extreme, acest echipament se pretează pentru o gamă largă de aplicaţii nelimitate în diferite industrii, precum construcţii navale, construcţia şi repararea vagoanelor, generarea de energie, construcţii, ţevi, construcţii sudate generale şi sudare la faţa locului.

Datorită fiabilităţii sale, echipamentul menţine perioada de întrerupere a funcţionării la minim şi perioada de funcţionare la maxim. Mai mult, noul Warrior este uşor de utilizat datorită caracteristicilor de productivitate care permit economisirea timpului, precum: panoul de comandă frontal intuitiv all-in-one, display-ul uşor de citit şi conectarea uşoară a cablurilor.

Warrior a fost creat pentru a oferi aprinderi superioare şi un transfer al arcului foarte uşor şi stabil conducând la finisaje foarte bune ale sudurii.

În calitate de distribuitor ESAB, Metatools Ploieşti oferă soluţii de echipamente, accesorii şi consumabile pentru o gamă extinsă de aplicaţii, de la sudură MMA, MIG-MAG, TIG-WIG, până la tăiere cu plasmă, sisteme de debitare şi chiar automatizări de sudare.

Metatools SRL este o societate cu capital integral românesc care activează de peste 15 ani pe piaţa furnizorilor de scule electrice şi accesorii, echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor.

 

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro;

www.reteaua-tehnik.ro