WACKER NEUSON, SUCCES PE PIATA DIN CHINA

Grupul Wacker Neuson a fost reprezentat şi la cel de-al şaptelea târg internaţional Bauma China în perioada 25-28 noiembrie 2014. Producătorul de echipamente compacte de construcții, a prezentat noi produse pentru piața chineză în cadrul Bauma, vizitatorii putând să experimenteze utilizarea acestor noi produse.

Asia este o piață importantă pentru viitorul Grupului Wacker Neuson, acesta dorind în continuare creştere şi dezvoltare aici. “Măsurile care au fost deja inițiate, precum extinderea gamei de produse locale, a rețelei de vânzări și creșterea investițiilor regionale, vor duce la o creștere apreciabilă a cifrei de afaceri în Asia, în termen mediu și lung.” spune Cem Peksaglam, CEO al Wacker Neuson SE. Cererea pentru reparații și întreținere a infrastructurii este în continuă creștere, inclusiv în orașele Chinei.

“Cheia succesului susținut se află în produse și servicii ce satisfac cerințele competitive. Lucram intens la acest lucru. De exemplu, am introdus două noi modele de excavatoare la târgul din acest an”, explică David Wei, președintele regional Greater China, la Wacker Neuson. Gama de utilaje compacte a fost extinsă în China cu noile excavatoare EZ17 și 8003, cu greutăți de funcționare de 1,7 şi respectiv 8,3 tone. În plus, produsele

adaptate la nevoile pieței regionale, consilierea clienților privind serviciile, soluționarea finanțărilor și disponibilitatea excelentă a pieselor de schimb sunt subiecte importante. ,,Ne concentrăm ca aceste aspecte să rămână atractive pentru clienții noștri și pentru ofertele partenerilor.” Wacker Neuson este reprezentat de dealeri în aproape toate provinciile chineze. Pentru a spori eficiența și mai mult, sediul central Wacker Neuson pentru Greater China s-a mutat din Hong Kong la Shanghai. Noua locație are propriul magazin de piese de schimb pentru întreaga regiune.

wacker text

Noul model, EZ17, este compact la exterior și spațios în interior, astfel orice operator se poate bucura de această combinație de caracteristici. Este extrem de manevrabil, funcționarea intuitivă, precum și confortul mașinii sunt la fel de convingătoare datorită faptului că motorul său este plasat pe o parte.

La fel de interesant pentru companiile și utilizatorii finali este faptul că, datorită cadrului din oţel deosebit de rezistent la torsiune, excavatorul are o viață extrem de lungă, este robust și potrivit pentru exigentele domenii de aplicare.

Au fost prezentate și produse de pe linia specială de echipamente pentru construcții pentru piaţa asiatică inclusiv: maiuri compactoare, plăci vibratoare, ferăstraie de podea, generatoare, pompe și turnuri de lumină. Produsele sunt robuste și sunt în conformitate cu cerințele de înaltă calitate, de la Wacker Neuson. Majoritatea echipamentelor au putut fi testate la demonstrațiile făcute de companie pe durata târgului. Wacker Neuson este prezentă în China de peste 15 ani, cu proprii ei agenţi de vânzări și parteneri de service. Sediul central Wacker Neuson în regiune fiind în Shanghai.