WACKER NEUSON LANSEAZA NOI UTILAJE

Wacker Neuson sunt prezenți în industria mondială cu diverse modele de maiuri compactoare de peste 80 de ani. În acest timp, inginerii Wacker Neuson au continuat să aducă îmbunătățiri care să păstreze produsele în linia întâi, în ceea ce privește performanța, astfel că sunt astăzi unele dintre cele mai bine vândute din lume. În 2014, compania promite îmbunătățiri noi care vor spori în continuare durabilitatea, confortul operatorului și vor prelungi durata de viață a utilajelor.

Noi modele de maiuri compactoare

Cea mai populară serie Wacker Neuson ce cuprinde modelele cu injecție de ulei a fost îmbunătățită. Cele mai noi modele de maiuri compactoare BS 2i sunt dotate cu un nou rezervor de ulei care crește timpul de funcționare cu până la 100 de ore per rezervorul de ulei. Rezervorul are un design nou, cu un profil de capac superior, care este protejat împotriva deteriorării. Întreaga serie de utilaje cu injecție de ulei este alimentată de propriul motor Wacker Neuson WM 80, care a fost special conceput pentru a rezista în condiții extreme de muncă. Acest motor îndeplinește normele Agenției de Protecția Mediului (EPA) și pe cele ale Comunității Europene de Reglementare a emisiilor.

Wacker Neuson oferă, de asemenea și modele cu motoare diesel, dar și în patru cilindri, cu îmbunătățiri suplimentare ce includ un filtru de aer, proiectat pentru durabilitate. Sistemul unic de filtrare a aerului în patru etape include un element principal ce are o capacitate cu 20% mai mare față de modelul anterior și folosește un nou sistem pentru îndepărtarea mai eficientă a murdăriei, având și o tehnologie care previne infiltrarea prafului în timpul schimbării filtrelor. Praful este un dușman inerent al motoarelor, iar acest nou sistem de filtrare va oferi o viață mai lungă utilajului, spun proiectanții.

Utilajele de nivelat – ergonomie și productivitate sporită

Compania Wacker Neuson și-a extins gama de utilaje de nivelat prin lansarea unei unități pe benzină cu reglaj electric. Noul model dotat cu motorul Vanguard de 35 CP este un utilaj de nivelat de mare putere care combină sistemul hidraulic cu cel electronic. CRT 48-35V-PS și modelul diesel lansat anterior dotat cu motor Kohler – CRT de 48-35L-PS reușesc să reducă diferențele între sistemul profesional/mecanic și cel hidraulic. În timp ce noul model pe benzină oferă o alternativă durabilă la costuri mai mici, celelalte modele sunt o alegere potrivită pentru cei ce doresc o putere mai mare de operare, în cazul în care operatorul utilizează aparatul pentru perioade lungi de timp și în condiții mai dure.

Sistemul CRT-PS a fost proiectat pentru a reproduce rezultatele unui utilaj hidrostatic. În plus, pentru că are capacitatea de reacție a unui utilaj mecanic, acesta îmbunătățește în același timp confortul operatorului. Are la dispoziție un panou de control, dar și un joystick simplu, astfel că, la sfârșitul zilei, el va avea rezultate de finisare superioare fără să se simtă obosit.

Inginerii Wacker Neuson s-au consultat cu operatori, specialiști și designeri de echipamente compacte pentru a construi un mediu confortabil pentru operatorii tehnologiei CRT-PS. Printre avantajele noilor utilaje, în ceea ce privește ergonomia, se numără un scaun confortabil și reglabil, ce îi permite operatorului să nu își obosească brațele și umerii în timp ce folosește utilajul.