Sistemele critice ce stau la baza activității dumneavoastră nu pot lua o pauză niciodată. Vertiv vă permite să îmbunătățiți performanțele din perioada de funcționare cu ajutorul Liebert – o gamă extinsă și inovatoare de surse neîntreruptibile (UPS) și sisteme UPS integrate de ultimă generație, care vor asigura backup-ul alimentării cu energie electrică pentru nevoile infrastructurii dumneavoastră IT, fie că vorbim despre mici camere tehnice de la periferia rețelei sau despre centre de date de mari dimensiuni.

Liebert® APM este un UPS versatil și modular, fără transformator, special conceput pentru a funcționa cu o eficiență energetică maximă de până la 96,3%, asigurând protecția aplicațiilor critice destinate companiilor medii și mari. Configurația sa modulară și scalabilă permite asocierea modulelor cu alimentare și a celor cu baterii în interiorul aceluiași dulap, dar și utilizarea doar a modulelor de putere într-un singur cabinet, în funcție de capacitatea maximă a UPS-ului. Acest lucru garantează o capacitate crescută de adaptare la toate cerințele posibile în termeni de spațiu, energie și timp de funcționare.

Arhitectura Liebert® APM face posibilă scalabilitatea, asigurând, în același timp, balanța ideală între disponibilitatea ridicată, fiabilitate și eficiență. Astfel, capacitatea unei singure unități poate fi extinsă până la maximum 600 kW. În plus, o densitate atât de mare înseamnă o amprentă redusă a sistemului, atât în cazul montării în linie cu cabinetele IT, cât și în cazul camerelor dedicate.

Protecție eficientă pentru activitățile critice

Prin factorul său de putere pe ieșire unitar (kVA= kW), Liebert APM oferă un nivel ridicat de alimentare activă, pentru a susține activitățile critice. Clienții au avantajul strategic de a selecta cea mai potrivita capacitate pentru aplicațiile lor critice, dimensionând sistemul în funcție de necesarul specific, rezultatul fiind o investiție inițială redusă și un cost total al dreptului de proprietate (TCO) optimizat.

Eficiență

Liebert APM poate atinge un nivel de performanță remarcabil, de până la 96,3% în modul online cu dublă-conversie. Curba eficienței este aplatizată, ceea ce se traduce într-un maxim de eficiență, indiferent de nivelul de încărcare. În fapt, sistemul este capabil să atingă o eficiență de peste 96% și să păstreze, simultan, niveluri optime și la încărcare parțială. Astfel, costurile și amprenta de carbon la instalare sunt semnificativ reduse, iar eficiența energiei utilizate (PUE) este îmbunătățită. Mai mult, ori de câte ori condițiile de intrare și natura încărcării o permit, Liebert APM poate crește eficiența până la 99%, prin funcționarea în modul ECO.

Serviciile VERTIV™ LIFE™ pentru diagnoză la distanță și monitorizare preventivă

Programul Vertiv™ de asistență este special conceput pentru a garanta că sistemele critice de protecție a alimentării cu energie sunt în stare optimă de funcționare, în orice moment. Vertiv LIFE™ oferă diagnoză la distanță și servicii de monitorizare preventivă, ce semnalează din timp potențiale probleme legate de funcționarea UPS-ului și valorile în afara limitelor de toleranță. Astfel este posibilă mentenanța proactivă, răspunsul rapid la eventualele incidente și depanarea de la distanță, oferind clienților siguranță deplină.

Descoperiți cele mai bune soluții UPS pentru protejarea aplicațiilor dumneavoastră accesând Vertiv.com.