VERTIV MEGAMOD. SOLUTIE DE ÎNALTÃ CALITATE PENTRU CENTRU DE DATE MODULAR PREFABRICAT, PENTRU DIVERSE CAZURI DE UTILIZARE

Vertiv™ MegaMod™ oferă o soluție de înaltă calitate pentru centru de date modular prefabricat care poate fi implementată în unități extensibile de 0,5 sau 1 MW pentru sarcini IT de până la 2 MW sau mai mult.

Dinamica pieței transformă dezvoltarea centrelor de date în timp real. Din punct de vedere istoric, facilitățile au fost în mod obișnuit construite, necesitând timpi lungi de livrare și investiții de capital considerabile. Cu toate acestea, evenimentele și tendințele recente au determinat investitorii și proprietarii și operatorii de centre de date să reconsidere această abordare. 

Pe măsură ce cererea pentru servicii de procesare și digitale crește, proprietarii și operatorii de centre de date sunt într-o poziție privilegiată pentru a capta această creștere în măsura în care reușesc să accelereze lansarea de noi capacități. Vestea bună este că există un model de construcție care le permite acestor părți interesate să facă exact acest lucru: centre de date modulare prefabricate (PFMDC).

În loc să construiască spații TIC și camere de alimentare de care nu au nevoie, proprietarii și operatorii de centre de date pot cumpăra pur și simplu o nouă capacitate cu elemente de bază de 500 kW. Acest lucru oferă cumpărătorilor o mai mare flexibilitate.

Aceștia pot începe cu 0,5 MW și pot crește până la capacitatea finală într-o singură locație sau se poate implementa în mod versatil capacitatea completă a sarcinii IT plug-and-play în mai multe locații.

MegaMod™ permite aplicarea tuturor tehnologiilor de răcire cunoscute și diferite topologii ale infrastructurii centrelor de date.

Opțiuni Vertiv MegaMod pentru extindere și stivuire

Vertiv MegaMod, cu elementele de sale de bază prefabricate și variabile, le permite proprietarilor de centre de date să creeze un centru de date în funcție de nevoile lor specifice. Elementul de bază poate fi multiplicat în continuare în oricare dintre cele trei direcții pentru a crea centre de date mai mari.

În MegaMod, rackurile IT și unitățile de răcire sunt plasate într-un singur modul, pentru a crea o sală completă IT. În comparație cu MegaMod, MegaMod Plus oferă rackuri suplimentare și capacitate de răcire cu module dedicate pentru răcire și IT.

Vertiv™ MegaMod™ facilitează implementarea noii capacități cu viteză

MegaMod™ oferă tot ce aveți nevoie pentru a începe cu un centru de date modular complet echipat, de la camere de alimentare externe, la răcire, rackuri, monitorizare și protecție împotriva incendiilor. În plus, Vertiv poate oferi și servicii end-to-end pentru o pornire fără griji și operațiuni continue, inclusiv implementare, punere în funcțiune, întreținere continuă, piese de schimb și instruire continuă.

MegaMod include:

– Protecția electrică UPS – Bazați-vă pe UPS-ul monolitic, fără transformator, Vertiv™ Liebert® EXL S1, care oferă putere de vârf pe metru pătrat și eficiență de operare, protecție electrică robustă, paralelizare inteligentă care optimizează performanța și suport dinamic pentru rețea pentru capabilități îmbunătățite de interactivitate în rețea.

– Baterii – Obțineți o rezervă fiabilă a bateriei cu plumb-acid reglat prin supapă (baterii VRLA) sau alegeți litiu-ion ca upgrade, pentru a obține durate de viață mai lungi, performanțe mai bune în condiții dificile și un cost total de proprietate mai mic.

– Aer condiționat Vertiv™ Liebert® PDX montat în podea – Beneficiați de răcire care oferă cea mai înaltă eficiență, protecție și capacitate în cel mai mic spațiu ocupat din industrie. Alte opțiuni de răcire sunt disponibile la cerere.

– Izolarea termică – Izolați culoarele calde și reci, și mențineți fluxurile de aer pe culoare pentru o performanță termică optimă.

– Rackuri Vertiv™ clasice și rentabile – Depozitați toate echipamentele TIC în siguranță și eficient, în timp ce accesați cu ușurință echipamentele de infrastructură pentru mentenanță.

– Unități de distribuție a energiei rack (rPDU) Vertiv™ – Asigurați o distribuție fiabilă a energiei, cu rPDU-uri monitorizate și controlabile de la distanță.

– Funcționalitatea de comutare a transferului intre sursa primară și cea secundară – Navigați cu ușurință între întreruperi prin comutarea automată la sursele secundare de alimentare.

– Infrastructură aeriană – Conține conducte suspendate, distribuție electrică și conducte de fibră, departe de electronice.

– Stingerea incendiilor cu agent curat și detectarea fumului prin aspirație – Protejați-vă bunurile în cazul unui incendiu cu sisteme de detectare și stingerea cu acțiune rapidă.

– Sistem de monitorizare a clădirilor (BMS) bazat pe SCADA cu o bază de date SQL – Echipele pot utiliza BMS pentru monitorizarea și vizualizarea în timp real la fața locului sau de la distanță a infrastructurii critice, cu grafice, alarme, tendințe, gestionarea utilizatorilor și înregistrarea sesiunilor în baza de date, păstrând o performanță ridicată a sistemului.

Vertiv folosește procese standardizate bine definite pentru a construi soluții MegaMod™ și a le testa înainte de a fi livrate și implementate. Drept urmare, cumpărătorii evită riscul de a procura și integra echipamente de la diferiți furnizori, câștigând în același timp liniștea de a folosi echipamente de calitate, susținute de garanții de top și cea mai bună rețea de service din domeniu.

Cum îi ajută pe clienți Vertiv™ MegaMod™ să lucreze pentru a-și atinge obiectivele de durabilitate

MegaModTM oferă mai multe avantaje față de centrele de date tradiționale, incluzând:

– Construcția modulară poate reduce emisiile de carbon încorporate pe parcursul fazei de producție a materialului în comparație cu o structură similară din beton armat.

 MegaMod folosește oțel care poate fi complet reciclat.

 -Vertiv folosește energie electrică pentru a asambla MegaMod în fabrici, care este mai curată decât puterea diesel folosită de echipajele de construcție pentru a construi centre de date la fața locului.

– MegaMod utilizează Liebert® EXL S1 UPS care oferă capacitatea de suport dinamic al rețelei și permite utilizatorilor finali să sprijine integrarea surselor de energie regenerabilă.

– Logistica simplificată evită livrările suplimentare ale furnizorilor și contribuie la reducerea emisiilor totale de carbon față de versiunile tradiționale.

– Monitorizare avansată la distanță opțională, care poate reduce deplasările de întreținere și reparare folosind mașini.

Creșterea digitală este aici pentru a rămâne, iar acele companii din EMEA care se pot mișca rapid pentru a satisface cererea pieței vor genera venituri și profitabilitate mai rapid decât concurenții lor.

Vertiv MegaMod permite companiilor să implementeze rapid o nouă capacitate de putere și de calcul în regiunea EMEA, cu costuri inițiale mai mici, o mai mare predictibilitate și mai puține riscuri. În plus, beneficiază de performanța excepțională a soluțiilor integrate Vertiv™ pentru IT, de alimentare și de răcire și de rețeaua globală de servicii Vertiv.

Utilizați Vertiv MegaMod pentru a vă extinde rețeaua de centre de date core-to-edge în EMEA.