Niciun alt procedeu de sudare nu oferă o sudură mai curată sau de o calitate mai ridicată precum sudarea WIG. Cu TransTig 170/210 de la Fronius simplificaţi mult şi procesul de operare datorită multelor sale funcţii.

Sudarea WIG poate fi utilizată pentru toate metalele, table subțiri, poziții dificile, precum și pentru sudarea stratului de rădăcină. Sudarea WIG se poate realiza cu sau fără material de adaos. TransTig 170/210 se remarcă cu precădere în aplicaţiile pe oțel inoxidabil și aluminiu, prin calitatea excepțională a sudurii şi un aspect vizual deosebit.

Noua generație de aparate WIG-DC de la Fronius atinge echilibrul perfect dintre designul compact al aparatelor și multitudinea de funcții disponibile: În ciuda dimensiunilor reduse și a greutății sub 10 kilograme, TransTig 170 și TransTig 210 asigură toate posibilitățile importante de reglare, care pot fi găsite în rest doar la aparatele WIG profesionale de putere mai mare. TransTig se caracterizează atât prin eficiență, cât și prin fiabilitata și productivitate excepționale: ele garantează o durată activă de 40 %. Deci, la capacitate maximă se poate suda fără întrerupere timp de patru minute – mai mult decât cu alte sisteme de sudare comparabile.

Power Factor Correction (PFC) oferă TransTig o toleranță ridicată a tensiunii de rețea, astfel că aparatele pot funcţiona la putere maximă chiar și la o tensiune de rețea redusă cu 30 %. Cu parametrul Fuse , sudorul poate seta curentul maxim absorbit de la rețea și implicit, se poate adapta la condițiile in situ de pe șantiere. Acest fapt poate face diferența dintre a putea suda sau nu în cazul cablurilor de alimentare foarte lungi sau în cazul unor siguranțe fuzibile defectuoase, dar și la funcționarea cu generator.

TransTig oferă un mod de funcționare extins la sudarea cu electrod învelit, inclusiv modul CEL. Cu funcția de sudare în puncte (TAC) aparatul simplifică heftuirea componentelor, aceasta realizându-se de două ori mai repede – comparativ cu procedeul de sudare convențional. Pentru a putea înlocui bagheta de sudare în timpul sudării sau pentru a suda peste un punct de heftuire, TransTig are o funcție suplimentară Up-Slope / Down-Slope pentru ajustarea curentului de sudare. Timpul de post-curgere gaz se reglează fie manual, fie se stabilește automat în funcție de curentul de sudare utilizat. În plus, amorsarea de înaltă frecvență prin contact sporește confortul de operare la începutul sudării: Aceasta recunoaște atingerea piesei și amorsează arcul electric după un timp prestabilit, exact în punctul dorit.

În ciuda tehnologiei impresionante, TransTig convinge prin conceptul de operare practic, cu buton simplu de rotire și apăsare și afișaj funcțional sinoptic, luminat. Aparatul nu este doar ușor, ci și robust: Carcasa din material plastic a fost testată în ceea ce privește rezistența mecanică, la valori ce depășesc cu mult cele prevăzute în standarde. Aparatele de sudare TransTig 170/210 sunt, de asemenea, rezistente la stropii de apă și astfel adecvate pentru utilizarea în condiții dure, pe șantiere sau la montaj. În plus, după o perioadă de timp presetată, TransTig 170/210 comută automat în modul standby, ceea ce reduce consumul de energie. Pentru aplicații hightech mobile de sudare, TransTig 170/210 este alegerea ideală.

Aveți nevoie de ceva mai convingător?

 

CM METAL

Intrarea Fortăreţei nr. 4, 300127, TIMIŞOARA

Tel. / Fax: 0256-49.59.87;

Email: office@cmmetal.ro

Site: https://www.cmmetal.ro/