TRUSĂ DE SCULE RS PRO PENTRU ELECTRICIENI. TOATE UNELTELE NECESARE ÎNTR-O SINGURĂ GEANTĂ

RS PRO oferă o gamă bogată de scule și seturi de scule care să răspundă tuturor cerințelor dvs. Sculele pot fi achiziționate independent, pe măsură ce este nevoie de ele, sau sub formă de truse de scule special selectate pentru diverse categorii de aplicații. În exemplul de față se face referire la o trusă de scule pentru electricieni, formată din 32 de piese.

Nr. stoc RS: 136-3411, Marca: RS PRO

Trusa conține toate uneltele esențiale pentru electricienii profesioniști și începători: patenți, unelte de tăiere, șurubelnițe, ruletă, lanternă, ciocan. Toate uneltele vin ambalate într-o geantă bine compartimentată, rezistentă și ușor de transportat. Fiind vorba despre o trusă ce urmează să fie utilizată în apropierea circuitelor electrice active, aceasta dispune de șurubelnițe certificate VDE, testate individual pentru utilizare de până la 1000V AC. 

Avantajele oferite de aceste scule sunt: mânere ergonomice, echilibru optim între moment și control, calitate ireproșabilă, aprobare VDE pentru siguranță în zona electrică.

La întrebarea: Care este cea mai bună trusă de scule? Nu există un singur răspuns. Depinde de tipul de muncă efectuat frecvent de către utilizator. De aceea, inginerii RS PRO au creat mai multe tipuri de truse, destinate către:

  • ingineri mecanici (nr. stoc RS: 734-8889)
  • electricieni (nr. stoc RS: 136-3411)
  • electroniști (nr. stoc RS: 182-290)

Sau chiar mai aplicate, ca de exemplu pentru:

Pentru oferta completă accesați ro.rsdelivers.com. Pe lângă kiturile standard gata de utilizare, vă puteți crea propria trusă de scule personalizată, prin alegerea sculelor dorite și a genții de transport.

Autor: Grămescu Bogdan

Aurocon COMPEC SRL 

Tel: 021 304 62 33

Fax: 021 304 62 34

Email: compec@compec.ro

Site: www.compec.ro

Parteneri: RS ComponentsSICKMURR Elektronik, STASTOHitachi