TRITON SI KARCHER – UN PARTENERIAT DE INCREDERE

Triton vine în sprijinul clienţilor pentru care curăţenia este un simbol al profesionalismului prin noul aspirator cu spălare Puzzi 10/2 de la Karcher. Constituind soluţia ideală pentru industria hotelieră, pensiuni turistice, companii care oferă servicii de curăţenie, acesta asigură o curăţare umedă, eficientă şi rapidă, cu un cost redus, al covoarelor şi tapiţeriilor cu grad de murdărire normal sau ridicat.

Prin metoda de stropire cu aducţiune a apei integrate prin furtunul ajustabil care atinge o lungime de până la 2.5 m, Puzzi lasă covoarele curate, cu un nivel de umezeală minim, reducând şansele reapariţiei murdăriei şi permiţând intrarea rapidă în folosinţă a zonelor curăţate. Aspiratorul este prevăzut cu un mâner reglabil care permite fiecărui utilizator să îl ajusteze în funcţie de înălţimea lui. De asemenea, lamela din plastic ajustabilă asigură contactul optim cu suprafaţa indiferent de unghiul în care este poziţionată duza de aspiraţie, îmbunătăţind considerabil performanţele şi rezultatele. Mai mult, capacitatea maximă de suprafaţă acoperită este de 45 mp per oră.

triton text

Aspiratorul poate fi uşor depozitat într-un spaţiu restrâns datorită cablului care se derulează în interiorul acestuia şi a duzei de curăţat tapiţerii care se introduce în compartimentul de depozitare special. Duza de tapiţerie are o construcţie rigidă, însă uşoară şi o lăţime de lucru de 110 mm care permite accesul în spaţiile înguste.

De asemenea, aparatul este prevăzut cu un rezervor de apă curată de 10 litri în care se realizează amestecul cu detergent care este pulverizat şi aspirat într-un singur pas prin strângerea pârghiei de pe mâner. Astfel, apa murdară aspirată se va colecta în rezervorul detaşabil de apă uzată, iar compartimentul pentru antispumant va reduce formarea spumei în rezervorul în care se adună murdăria. În plus, aspiratorul beneficiază şi de spaţiu de depozitare pentru detergentul folosit.

În faţa unei concurenţe crescute, a standardelor din ce în ce mai ridicate ale clienţilor şi a costurilor tot mai mari pentru desfăşurarea activităţii, Triton aduce soluţia Karcher care garantează managementul optim al curăţeniei, prin produse inovative, manipulare uşoară, tehnologii şi utilizări mai lungi fără întrerupere.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro