TRITON – NOILE GAME DE ADEZIVI

Triton și-a început colaborarea cu Weicon, o companie dezvoltatoare și producătoare de adezivi speciali, aerosoli tehnici, paste de asamblare de înaltă performanță și vaseline pentru toate domeniile, ce pot fi folosiți în producție, reparație sau întreținere până la service. De asemenea, compania Weicon este unul dintre liderii mondiali pe acest segment de piață, cu filiale în Germania și în întreaga lume. Adezivii bicomponenţi acoperă toată paleta de sarcini, fiind folosiți pentru lucrări de reparaţii uşoare şi de întreţinere (Weicon Plasteline) până la cele care garantează o lipire puternică, elasticitate, rezistență la impact, chiar şi pentru lipirea suprafeţelor mari (adezivii constructivi RK). Un grad ridicat de acoperire şi rezistenţă la impact şi abraziune îl conferă Weicon Uretan care aderă la o varietate de materiale cum ar fi metale, beton, cauciuc, lemn, fibră de sticlă şi multe altele.

Produsele Weiconlock sunt adezivi şi etanșanți anaerobi de înaltă calitate special destinați pentru blocarea economică a şuruburilor, reţinerea şi etanşarea ansamblurilor filetate, cilindrice şi a ţevilor. O caracteristică distinctivă o constituie întărirea adezivului la contactul cu metalul în lipsa aerului. Aceasta realizează o îmbinare inertă la şocuri şi vibraţii cu rezistență la agenţi chimici şi solvenţi. Mai mult, consistența lichidă asigură umplerea completă a interstițiilor, conferind, în acest fel, protecţie împotriva scurgerilor şi a coroziunii de contact. Mai mult, acesta atinge rezistență la manipulare în câteva minute şi rezistenţă finală în câteva ore.

triton text

Pentru situaţiile în care există cerinţe de elasticitate şi etanşare la îmbinări, Triton oferă adezivii şi etanșanții elastici de la Weicon, folosiţi astăzi în multe domenii ale producţiei şi asamblării industriale. Aceştia combină avantajele tehnologiei de lipire cu cele ale etanşării, înlăturând cu succes efectele negative ale vibraţiilor şi expansiunii exercitate la nivelul pieselor îmbinate. Avantajele folosirii acestui tip de adezivi sunt numeroase, precum reducerea şi compensarea tensiunilor între diverse combinaţii de materiale, compensarea toleranțelor la îmbinările pieselor, prevenirea infiltrării nedorite sau scurgerii materialelor, chiar şi în cazul unor îmbinări sau interstiții de dimensiuni mari, realizarea de asamblări nedemontabile cu adaos de material între piese.

Gamele de sprayuri şi lichide tehnice cuprind produse pentru acoperiri de suprafețe şi anticorozive, agenţi de curăţare şi degresare, pentru protecţie şi întreţinere, solvenţi şi agenţi de separare şi lubrifianţi cu aplicaţii din cele mai diverse: protecție anti rugină, curățarea materialelor plastice, componentelor auto, pieselor şi ansamblurilor, ecranelor LCD, pentru protecția mâinilor, acoperirea curelelor, protecția materialelor abrazive, a sudurii, îndepărtarea etichetelor sau a gumei de mestecat, antifricțiune, pentru detectarea fumului, a scurgerilor de gaze şi multe altele.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro