Îmbinarea perfectă este posibilă deoarece Revoluția Inteligentă este completă cu TPS/i Robotics. Producția industrială de serie are propriile legi: calitate definită, timpi de proces definiți, costuri definite și reproductibilitate infinită, spune teoria. În realitate însă, există o multitudine de factori de influență care pot crește numărul de rebuturi sau perioadele de funcționare, având astfel efecte negative asupra profitabilității generale a producției.

Dezvoltatorii TPS/i s-au concentrat pe perspectiva utilizatorului, scopul lor nefiind acela de a dezvolta o caracteristică suplimentară pentru un echipament de sudare, ci de a adapta perfect procesul de sudare la nevoile utilizatorului. În plus, la dezvoltarea sistemelor robotizate de sudare au avut în vedere contextul general al producției.

Rezultatul a fost calitatea foarte bună a sudurii, fiabilitate deosebită și eficiență maximă. Toate acestea împreună garantează cele mai bune procedee de sudare pentru orice producţie de serie automatizată.

Eficiență

Eficiența maximă este posibilă deoarece TPS/i Robotics, cu performanțele sale inteligente, stabilește noi standarde. Eficiența reprezintă condiția necesară succesului economic. TPS/i Robotics stabilește noi standarde și în această privință. Configurarea programelor, viteza de sudare și întreținerea simplă permit cel mai înalt nivel de competitivitate și profitabilitate în producția de serie modernă.

fronius text1

Calitate

Calitatea foarte bună a sudurilor este posibilă deoarece TPS/i Robotics generează arcul electric inteligent. Echipamentele de sudare Fronius au fost dintotdeauna considerate standardul industrial pentru calitatea perfectă. Misiunea echipei este decodificarea arcului electric, cu scopul de a realiza chiar și îmbinări aparent imposibile de materiale. Pe lângă o serie de funcții care îmbunătățesc stabilitatea arcului electric și pătrunderea, TPS/i Robotics realizează și o documentare exhaustivă a procesului de sudare.

Performanţa sudării

Procedeele de sudare, funcţiile şi liniile sinergice sunt în continuă dezvoltare. Datorită interfeţelor standardizate de date, TPS/i poate fi oricând actualizat pentru a se adapta la orice nouă provocare.

Interconectare

WeldCube conectează în cel mai simplu mod posibil toate sursele de sudare din producţie; de asemenea colectează şi documentează toate datele relevante. Evaluarea inteligentă permite identificarea și valorificarea potențialelor optimizări viitoare.

Conectare la distanță

Cu ajutorul Remote Support, Fronius este întotdeauna aproape de client. În orice moment se poate realiza o conexiune de date care să permită diagnoze de la distanţă şi remedierea imediată a erorilor legate de setări sau software de către experţii Fronius. În acest fel, TPS/i Robotics obține o fiabilitate deosebită atât în procesul de sudare, cât și în producţie și în documentare.

Platforma inteligentă de sudare robotizată TPS/i Robotics înseamnă:

– Proprietăți extraordinare ale sudurii pentru îmbinări de calitate premium: stabilitate perfectă a procesului chiar în condiții externe instabile;

– Fără compromisuri: viteze de sudare maxime pot fi combinate cu pătrundere constantă, aspect deosebit al cordonului și calități excelente ale sudurii;

– Posibilități nelimitate de îmbinare a materialelor: sistemul poate fi actualizat în orice moment cu cele mai recente dezvoltări ale Fronius;

fronius text2

– Calitate repetabilă ușor de obținut: controlul rapid și precis reduce stropii și compensează toleranțele pieselor pentru a reduce rebuturile și timpii de nefuncționare.

TPS/i Robotics comunică rapid și simplu cu roboți provenind de la diverși producători. Integrarea sistemului de sudare este rapidă datorită componentelor specifice roboților. De asemenea, de peste 60 de ani iF Design Award este un simbol al design-ului de excepție.

Conferit de către organizația iF, premiile reprezintă una dintre cele mai prestigioase competiții de design din lume. Premiul iF Design Award 2015 este câștigat de Fronius cu sistemul de sudare TPS/i. iF Design Award este un premiu foarte dorit, deoarece promovează o imagine pozitivă, ajută la formare unei mărci și sprijină vânzările.

About The Author