TESTO SMART APP. O SINGURĂ APLICAȚIE PENTRU TOȚI PARAMETRII DE MĂSURARE

În contextul actual și nu numai, se vorbește tot mai des despre digitalizare și inovație ca fiind un diferențiator pe piață. În realitate, lucrurile stau puțin diferit. Digitalizarea, ajunge încet dar sigur să fie o cerință de bază în piață, iar companiile care nu investesc în acest aspect, vor resimți din plin efectele în perioada care urmează.

Testo investește aproximativ 10% din cifra de afaceri anuală a grupului în cercetare și dezvoltare, iar cele mai multe proiecte sunt inovatoare. În ultima perioadă, Testo a dezvoltat o aplicație gratuită cu ajutorul căreia utilizatorii să poată conecta instrumentele de măsurare compatibile, prin Bluetooth. Astfel, aceștia pot obține o imagine clară asupra tuturor parametrilor măsurați din diverse domenii:

  • sisteme de încălzire;
  • sisteme de refrigerare și pompe de căldură;
  • sisteme de ventilație, aer condiționat și calitatea aerului interior;
  • măsurarea curentului.

Avantajele testo Smart App

Avantajele utilizării aplicației gratuite testo Smart App sunt multiple. Iată doar câteva dintre acestea:

  • Multifuncțională: funcționează pentru toate aplicațiile din domeniul refrigerării, aerului condiționat, încălzirii și ventilației. Utilizatorii pot realiza direct din aplicație atât măsurarea cât și documentarea ulterioară. De asemenea, este compatibilă cu toate instrumentele Testo care au funcția Bluetooth.
  • Simplă: are meniuri de măsurare intuitive și configurarea se realizează foarte rapid.
  • Rapidă: cu doar câteva click-uri, utilizatorii sunt gata pentru măsurare. În plus, toate valorile măsurărilor sunt afișate pe ecran sub formă grafică sau tabelară, în funcție de tipul de măsurare.
  • Eficientă: stocarea datelor de măsurare dar și datele clienților utilizatorului se realizează în cadrul aplicației. De asemenea, crearea rapoartelor este foarte simplă, iar acestea se pot trimite pe e-mail direct de la locul măsurării, în format PDF.
  • Inteligentă: utilizatorul poate descărca datele în software-ul PC testo DataControl pentru o analiză mai detaliată. Aplicația este gratuită și se bucură de actualizări și extensii continue.

Vreți să vedeți care sunt instrumentele de măsurare Testo care sunt compatibile cu noua aplicație testo Smart App? Aflați mai multe detalii accesând linkul: https://www.testo.com/ro-RO/produse/products_smart_app