O problemă tipică atunci când vorbim despre termografia în mentenanță – multe obiecte similare de măsurat, produc multe imagini termice similare. Până recent, pentru o alocare clară a imaginilor după o inspecție, trebuia să creați liste complexe și să adăugați un comentariu vocal la fiecare imagine termică în parte.

Acum, cu ajutorul tehnologiei testo SiteRecognition, aveți garantată necunoașterea complet automată a locațiilor precum și memorarea și gestionarea imaginilor termice. Acest lucru exclude orice confuzii, previne erorile în timpul evaluării și elimină nevoia de alocare manuală a imaginilor.

Cum funcționează testo SiteRecognition

1.a Creați o listă a obiectelor  dumneavoastră de măsurat în software-ul pentru PC testo IRSoft.

2.a Creați codurile pentru obiectele de măsurat în testo IRSoft, tipăriți-le și lipiți-le pe obiectul de măsurat.

Dacă folosiți deja coduri pentru obiectele de măsurat și/sau liste de inventar:

1.b Importați lista de inventar existentă cu codurile în software-ul pentru PC testo IRSoft.

2.b Transferați datele în camera de termoviziune testo 883 / testo 890

3. Activați meniul SiteRecognition din camera de termoviziune testo 883 / 890. Camera recunoaște automat codurile în timpul măsurătorii și salvează informațiile aferente respectivei locații împreună cu imaginea termică.

4. Cu ocazia sincronizării camerei de termoviziune cu testo IRSoft, imaginile termice sunt alocate automat și corect.

Puteți, de asemenea, exporta rezultatele pentru a fi folosite în programe externe. Acest lucru economisește timp și este un proces extrem de intuitiv.

Video explicativ testo SiteRecognition

Software-ul profesional testo IRSoft

În plus față de gestionarea locațiilor de măsurare testo SiteRecognition, software-ul vă permite să analizați, prelucrați și documentați imaginile termice într-un mod complex. 

Descărcați software-ul gratuit de pe: www.testo.com/irsoft.