TESTO 883: NOUA CAMERÃ DE TERMOVIZIUNE

În munca lor de zi cu zi, managerii de facilități și experții în mentenanța preventivă pot face diferența între o zi de succes, cu obiective de producție atinse sau pierderi datorate perioadelor de nefuncționare. De asemenea, munca lor este îngreunată de presiunile constante de timp. Crearea rapoartelor, documentarea măsurărilor, alocarea corectă a imaginilor termice – toate aceste activități ocupă un timp însemnat. Și, nu în ultimul rând, lipsa unor instrumente fiabile.

Calitatea imaginii este ceea ce contează

Noua cameră de termoviziune testo 883 oferă o rezoluție în infraroșu de 320 x 240 pixeli, care poate fi extinsă chiar și la 640 x 480 pixeli cu ajutorul tehnologiei testo SuperResolution încorporată. Iar focalizarea manuală garantează utilizatorilor controlul complet al imaginii termice în orice moment.

Gestionarea automată a imaginilor

O problemă tipică în întreținere: o mulțime de obiecte de măsurare similare – de exemplu, la tablourile electrice – produc o mulțime de imagini termice similare. Pentru a putea aloca imaginile după o inspecție, era necesar să se creeze liste complicate sau să se adauge un comentariu vocal la fiecare imagine termică.

Tehnologia testo SiteRecognition rezolvă această problemă prin recunoașterea automată a locației de măsurare și salvarea și gestionarea imaginilor termice. Astfel se exclude orice confuzie, se previn erorile în timpul evaluării și se economisește timp prețios.

Conectată cu alte echipamente

Cu ajutorul aplicației testo Thermography, imaginile termice pot fi analizate rapid pe un telefon / tabletă sau partajate cu colegii, managerii sau cu clienții. Citirile de la cleștele ampermetric testo 770-3 pot fi de asemenea integrate direct în camera de termoviziune. De exemplu, la verificarea panourilor electrice, identificarea conexiunilor supraîncălzite poate fi înregistrată direct în camera de termoviziune pentru a evalua în mod fiabil starea sistemului.