TESTO 300 NEXT LEVEL, PRIMA OPȚIUNE CÂND VINE VORBA DE MĂSURAREA LA SISTEMELE DE ÎNCĂLZIRE

De acum, analizorul de gaze de ardere testo 300 NEXT LEVEL poate măsura până la patru parametri suplimentari în paralel, wireless, folosind sondele noastre inteligente. În plus, pentru o operare și mai simplă, aplicația testo Smart App vă permite să vizualizați toate valorile măsurate de pe telefonul mobil sau tabletă.

Senzorii O2 și CO pentru analizorul de gaze de ardere testo 300 NEXT LEVEL au o durată de viață de aproximativ 6 ani, cu o garanție de 5 ani, iar senzorul de NO are o durată de viață de aproximativ 5 ani, cu o garanție de 2 ani. În plus, service-ul și etalonarea este realizată în laboratorul nostru acreditat, fie în Cluj-Napoca, fie în București, în funcție de preferințele clienților. Durata medie de service pentru un analizor de gaze de ardere este de maxim 2 zile lucrătoare pentru operațiunile standard (etalonare, schimb de celule / senzori)

De asemenea economisiți timp prin crearea unei documentații simple și intuitive la locul măsurării și prin trimiterea datelor de măsurare prin e-mail cu ajutorul aplicației testo Smart App și al sondelor inteligente wireless. Noul testo 300 NEXT LEVEL are o construcție foarte robustă și de înaltă calitate, cu o folie de protecție specială a ecranului împotriva zgârieturilor dar și în cazul unor căzături nedorite. Folia poate fi înlocuită cu ușurință, la fel ca la orice telefon mobil. În plus, cei patru magneți puternici, acoperiți cu cauciuc, asigură un montaj sigur pe orice fel de centrală termică.

Analizorul de gaze de ardere testo 300 NEXT LEVEL mai are un mare avantaj: durata de viață al acumulatorilor. În modul de măsurare, cu Bluetooth-ul activat și wireless-ul pornit, acesta funcționează fără întreruperi până la 9 ore.

Operarea și documentarea cu ajutorul noului testo 300 NEXT LEVEL sunt într-adevăr la următorul nivel. Toate valorile măsurate în paralel sunt afișate atât pe analizorul de gaze de ardere, cât și pe ecranul telefonului mobil cu ajutorul aplicației testo Smart App. Iar rapoartele se realizează și se trimit instant, de la locul măsurării, direct prin e-mail.