TESA – CUM SÃ FACEM UN PAS ÎNAINTE PENTRU A CONTRIBUI LA SUSTENABILITATE?

Într-o lume în care vânzările globale prin e-comerț se așteaptă să atingă $7,4 trilioane până în 2025 (Sursă: Insider Intelligence), necesitatea de soluții fiabile de ambalare și sigilare devine evidentă. Pentru a oferi clienților noștri o opțiune suplimentară, am lansat un nou produs, banda de ambalaj tesa® 60408 cu hârtie bio. Datorită selecției atente de materii prime, conținutul total de carbon bio în acest produs a fost măsurat ca fiind 92% în conformitate cu DIN CERTCO, făcând ca acest produs să fie cea mai sustenabilă bandă pentru ambalaj din sortimentul nostru.

Hârtia pe care o folosim provine din păduri bine gestionate și alte surse controlate și am testat banda noastră de hârtie în conformitate cu metoda 12 INGEDE, fiind o soluție prietenoasă pentru reciclare. După utilizare, produsul poate fi eliminat cu deșeurile de hârtie împreună cu cartonul, fără a compromite procesul de reciclare.

Prin inovații tehnice cum este banda pentru ambalaj pe bază de hârtie bio tesa® 60408, dăm posibilitatea clienților noștri să își atingă obiectivele de sustenabilitate. Totodată, lansarea noii benzi este în conformitate cu propria noastră strategie de extindere a ofertei de produse cu benzi pentru ambalaj mai sustenabile. Intenționăm să facem din sustenabilitate o prioritate la tesa și să realizăm această transformare crucială a activității noastre mult mai rapid și mai curând decât ne gândisem inițial. Provocarea noastră este să reducem rapid emisiile, să îmbunătățim sustenabilitatea produselor noastre și a ambalajelor și să asigurăm aprovizionarea responsabilă.

92% conținut de carbon bio în produsul total certificat de DIN CERTCO

Caracteristicile benzii de ambalaj tesa® 60408 cu hârtie bio.

Noua bandă pentru ambalaj tesa® 60408 cu hârtie bio este un produs inovativ cu design original. Obiectivul nostru este să creștem cantitatea de materiale bio folosite pentru producția benzii. Rezultatul este o bandă unică apreciată de DIN CERTCO ca având cel mai mare conținut posibil de carbon bio (>85%). Ea are un suport fără clor și un adeziv cu cauciuc fără solvent care oferă excelentă adezivitate și aderență pe o mare varietate de tipuri de carton, inclusiv materiale reciclate. Este o soluție fiabilă în domeniul dificil al logisticii pentru sigilarea cutiilor de greutate mică până la medie, cântărind până la 20 kg.

În plus, ea poate fi folosită în diverse moduri. Datorită rezistenței mari la întindere față de alte benzi de ambalaj, poate fi folosită cu dispensere manuale și automate. În plus, suportul de hârtie al benzii pentru ambalaj tesa® 60408 cu hârtie bio este imprimabilă, oferind comercianților oportunitatea de individualizare a benzii în funcție de necesitățile clienților.