Termografia interconectată este disponibilă acum prin intermediul camerei de termoviziune testo 868. Aceasta are cea mai bună calitate a imaginii termice din clasa sa, cameră digitală integrată și se remarcă datorită noilor caracteristici inteligente.

Aplicația testo Thermography integrează wireless valorile de măsurare, transformând smartphone-ul sau tableta dumneavoastră într-un ecran secundar. În plus, puteți opera camera de termoviziune cu ajutorul aplicației și puteți crea sau trimite rapoarte de la locul măsurării.

testo ScaleAssist: Imagini termice comparabile

Cu testo ScaleAssist, evaluarea corectă a erorilor de construcție și a punților termice este mai ușoară decât oricând înainte, deoarece scala de imagine termică este setată automat și optim. Acest lucru asigură, în mod obiectiv, imagini termice comparabile și lipsite de erori. Temperaturile extreme nedorite sunt filtrate automat, iar defectele de construcție sunt prezentate în mod real. Acest lucru face ca imaginile în infraroșu să fie comparabile, în ciuda condițiilor ambientale modificate.

testo ε - Assist: Setați emisivitatea automat

Pentru imagini termice precise, este importantă setarea în instrument a emisivităţii (ε) și temperaturii reflectate de către obiectul ce este examinat cu camera de termoviziune. În trecut acest lucru era complicat de făcut, iar în ceea ce privește temperatura reflectată, acuratețea nu era destul de bună. Acest lucru se schimbă datorită funcției testo ε-Assist: doar atașați unul dintre autocolantele de referință incluse în pachet la obiectul măsurat. Cu ajutorul camerei digitale integrate, camera de termoviziune recunoaște autocolantul, determină emisivitatea și temperatura reflectată și setează automat ambele valori.

Aplicația testo Thermography App

Cu aplicația gratuită testo Thermography puteți crea și trimite rapoarte concise de la locul măsurării și le puteți salva online. În plus, aplicația oferă instrumente utile pentru analize rapide la locul măsurătorilor, pentru a introduce puncte de măsurare suplimentare,pentru a determinarea evoluția temperaturiilor sau pentru adăugarea de comentarii la o imagine termică. De asemenea, smartphone-ul/tableta dumneavoastră devine un ecran secundar și o telecomandă pentru camera de termoviziune.

Date tehnice testo 868:

Operare ușoară și o tehnologie profesională:

– rezoluție detector 160 x 120 pixeli: cu 19.200 puncte de măsurare a temperaturii, obiectul de măsurat este analizat într-o imagine foarte bună, clară și precisă

– tehnologie SuperResolution pentru rezoluție de 320 x 240 pixeli: cu tehnologia SuperResolution (opțional), calitatea imaginii este îmbunătățită cu o clasă, mai exact, rezoluția imaginilor termice este de 4 ori mai mare.

– Sensibilitate termică < 100 mK: datorită unei rezoluții excelente a temperaturii mai mică de 100 mK, sunt vizibile chiar și diferențele mici de temperatură.

– Focus fix și lentile de 31°: lentilele de 31° permit vizualizarea rapidă a unei secțiuni mari de imagine oferind astfel o prezentare generală ideală a distribuției de temperatură pe obiectul măsurat.

– Recunoaștere automată a punctelor cald – rece: temperaturile critice sunt afișate direct utilizând funcția de recunoaștere automată.

Camera de termoviziune testo 868 se caracterizează prin performanțele sale de măsurare profesională și manipularea ușoară. Ea are cea mai bună calitate a imaginii termice din clasa sa, un aparat de fotografiat digital integrat și funcții inteligente impresionante. Camera de termoviziune poate fi transportată în mod convenabil în geanta de transport livrată, în acest mod aveți întotdeauna tehnologia de măsurare la dumneavoastră.

Iar în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020, prețul camerei de termoviziune testo 868 este cu 20% mai mic. Pentru mai multe detalii despre campanie faceți click aici.