TEHNOLOGIA “PUSH-IN” – O AFACERE “WIN-WIN”

Timpul înseamnă bani – acest lucru este valabil atât pentru construcția de panouri, cât și pentru ingineria automatizărilor și a serviciilor de construcții. Alegerea tehnologiei de conectare potrivite este o modalitate de optimizare a acestor procese. Cu terminalele Push-in, cablarea echipamentului nu este doar rapidă și ușoară, ci și sigură. Totuși, acestea asigură nu numai o asamblare eficientă, dar și avantaje în toate etapele ciclului de viață al tablourilor sau al dispozitivelor de automatizare.

Beneficiile noilor game de protecții pentru motor PKZ și de contactoare DIL, cu borne de tip “Push-in”, sunt evidente atât pentru tehnicieni cât și pentru cei responsabili de bugetul unui proiect. Conectarea sigură și fără instrumente a componentelor din tabloul electric simplifică munca tehnicienilor, iar reducerea cu până la 50% a timpului necesar acestui proces eficientizează costurile companiei.

Testat în practică

Un test practic efectuat în comun de Eaton și un partener din Germania a confirmat economiile de timp considerabile care pot fi obținute cu ajutorul tehnologiei Push-in. Unul dintre rezultatele surprinzătoare ale testului a fost acela că bornele de tip “Push-in” nu numai că oferă reduceri semnificative de timp în comparație cu bornele cu șurub, dar și față de terminalele cu arc. Explicatia acestor rezultate este relativ simplă: În cazul bornelor cu arc, deschiderea conexiunii necesită o șurubelniță. Acest lucru înseamnă că trebuie ținut conductorul într-o mână și instrumentul necesar pentru a-l conecta în cealaltă. Tehnologia Push-in permite păstrarea simultană a mai multor conductori într-o singură mână, care se pot conecta apoi, unul după altul, folosind cealaltă mână și fără a utiliza vreun instrument. 

Echiparea întregului tablou de comandă cu tehnologia “Push-in” poate deveni standard de calitate

Pentru producătorii de utilaje și sisteme, cel mai bun mod de a lucra cu bornele de tip “Push-in” este dacă pot cabla întregul dulap mai mult sau mai puțin fără vreo ustensila. Prin urmare Eaton își extinde în mod continuu portofoliul de produse Push-in, astfel încât producătorii de utilaje, de instalații de comandă și control, precum și beneficiarii acestora , să poată lucra cu o singură tehnologie de conectare ori de câte ori este posibil. 

Aflați cât de mare este deja oferta actuală de dispozitive Push-in folosind harta de soluții.

Hartă soluții | Push-in | Eaton

WIN-WIN: Mai rapid, dar și eficient din punct de vedere al costurilor!

Conexiunea Push-in asigură cablarea tabloului echipat mai rapid și mai sigur ca niciodată – tot ceea ce trebuie să faceți este să plasați componentele pe poziție și să faceți „clic”. Fără a face compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea, conexiunea push-in rămâne fermă și nu necesită întreținere.

WIN-WIN cu borna de tip “Push-in” (eaton.com)