TAIETORUL ELECTRIC HUSQVARNA K 6500 – EFICIENTA SI MANEVRABILITATE

Gama bine cunoscută “Prime” de la Husqvarna își mărește familia. K 6500 reușește cu ușurință să realizeze tăieturi adânci sau înguste, puterea de tăiere fiind potrivită pentru a putea fi folosit chiar și separat ori ca accesoriu al ferăstrăului pentru tăiat pereți, evitând astfel tăierea inegală a colțurilor.

„Tăietorul electric K 6500 este un mare plus pentru gama Prime. Această gamă este foarte apreciată pentru putere și ergonomie, noul model nefăcând excepție. Sunt foarte mândru că am reușit să prezint acest model utilizatorilor”, spune Johan Simonsson, Global Product Manager Power Cutters al Husqvarna Construction Products.

Trifazat

Tăietorul electric funcționează atât într-o fază, cât și în trei, cântărind aproximativ nouă kilograme. Pe lângă faptul că poate efectua tăieturi adânci, înguste ori colțuri greu accesibile, acesta previne tăierea inegală și poate, de asemenea, să execute tăieri ale țevilor dintr-o parte. Utilizatorul poate alege între trei lungimi de bare de măsurare, lungimea maximă de tăiere în adâncime fiind de 450 mm. Deoarece face parte din gama Prime, modelul K 6500 lucrează împreună cu oricare dintre sursele de putere din gama Prime, precum modelele Husqvarna PP 65 sau PP 220. Acest lucru oferă utilizatorului flexibilitatea de a utiliza o sursă disponibilă de curent între 1-3 faze.

Pe lângă faptul că este eficient și are o greutate mică, modelul K 6500 întruchipează, de asemenea, și alte caracteristici ale gamei de produse Prime: un motor electric puternic, fără furtunuri hidraulice rigide, o sursă de putere ușor manevrabilă, vibrații reduse și o ergonomie foarte bună.

Gama Prime

Este o gamă de echipamente electrice pentru tăiere de înaltă performanță. Prin utilizarea frecvențelor înalte de curent și a prelucrării digitale, Husqvarna aduce un nou nivel de eficiență, crescând astfel performanța, productivitatea și mobilitatea pentru utilizatori.

husqvarna text

Beneficii K 6500:

– Surclasează echipamente electrice obișnuite;

– Este echivalent în putere pentru echipamentele hidraulice;

– Raport putere-greutate impresionant

– Nou punct de reper pentru utilizare și ergonomie;

– Următoarea generație de tehnologie de înaltă frecvență;

– Asigură puterea optimă pentru fiecare loc de muncă unde se realizează tăieri;

– Cerințe minime de service;

– Folosește atât una, cât și trei faze de putere;

– Are numai două conexiuni: energie și apă;

– Fără scurgeri de ulei, fără furtunuri rigide;

– Vibrații reduse;

– Protecție la suprasarcină.