TÃIEREA CU PLASMÃ ÎN ZONE CU ACCES DIFICIL

Utilizatorii spun despre consumabilele HyAccess că permit operatorilor să taie și să crăițuiască în locuri în care trebuiau să folosească mai multe instrumente, cum ar fi un disc abraziv sau un pistolet cu oxigaz.

Imaginați-vă că înlocuiți mai multe unelte cu una singură: un aparat de tăiat cu plasmă, echipat cu un vârf foarte lung și subțire. Lucrătorii cu metal specializați în reparații de echipamente și vehicule, lucrări structurale și lucrări ce necesită debitare sau crăițuire unghiulară au un aparat nou care le va face munca mai ușoară.

Consumabilele HyAccess™ cu extindere suplimentară oferă utilizatorilor un avantaj la tăierea sau crăiţuirea cu plasmă în spații cu acces dificil sau înguste. Setul de consumabile se extinde cu circa 76 mm mai mult decât consumabilele standard, oferind utilizatorilor vizibilitate și accesibilitate mai bune când lucrează în locații dificile pentru tăiere, precum colțurile și canalele. De asemenea, consumabilele facilitează tăierea unor structuri, de ex., barele în I, barele în C, barele rectangulare sau piesele de metal sudate în interiorul unei alte structuri. Utilizarea HyAccess reduce, de asemenea, operațiile secundare și nevoia de a face treceri repetate folosind alte echipamente precum discurile abrazive sau pistoletul cu oxiacetilenă.

Consumabilele extralungi și înguste funcționează bine cu un șablon, întrucât vârful îngust va pătrunde prin curbe strânse sau modele complexe. Un alt avantaj este că menține mâinile operatorului departe de arcul fierbinte de plasmă.

Aceste consumabile specializate sunt proiectate să funcționeze cu majoritatea sistemelor moderne Powermax®, de la Powermax30 XP până la Powermax105. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot tăia o gamă largă de grosimi ale metalelor din gama de grosimi, până la 38 mm. Consumabilele pot funcționa și pe unele sisteme Powermax mai vechi, folosind un pistolet compatibil retehnologizat Duramax™.

Clienții care au folosit HyAccess în loc de tăierea cu oxigaz spun că economisesc cel puțin 5 minute atunci când taie bare grele, deoarece nu trebuie să preîncălzească piesa de lucru. Ei spun, de asemenea, că profilul îngust al consumabilelor HyAccess permite plasmei să realizeze o tăietură mai curată și mai apropiată decât oxigazul între flanșă și rețeaua barei. Clienților le plac, de asemenea, vitezele mai mari de tăiere – estimând că sunt de trei ori mai mari decât în cazul oxigazului.

Pentru mai multe detalii, vizitați

www.plasmaserv.ro