SWEPAC, STANDARDE INALTE DE PERFORMANTA

Swepac este o companie suedeză cu o vastă experiență în producția de utilaje pentru compactare. Acestea sunt produse în întregime în Suedia, iar dezvoltarea și proiectarea lor sunt orientate spre funcționalitate și ergonomie. Calitatea materialelor folosite, protecția mediului, dar și securitatea la locul de muncă sunt câteva dintre caracteristicile de bază ale companiei. Produsele Swepac sunt utilizate de către marile companii de închiriere din Europa, precum și de contractori, de la mari la mici.

Atât companiile de închiriere cât și clienții acestora au cerințe tot mai ridicate în ceea ce privește standardele legate de durabilitate și de calitatea produselor. Astfel, ca urmare a cererii pieței, portofoliul de produse Swepac a fost extins pentru a include și utilaje pentru tratarea betonului. Lansarea acestui nou segment a avut lor în cadrul expoziției Bauma 2013.

Produse realizate în Suedia

Know-how-ul cu privire la compactarea solului și asfaltului datează de peste 40 de ani, propulsând compania întotdeauna în dezvoltarea de noi produse și soluții.

Cercetare și dezvoltare

Toate produsele Swepac sunt proiectate și fabricate pentru a atinge performanțe înalte. Șasiul durabil, motoarele fiabile și filtrele de aer supradimensionate demonstrează acest lucru. De asemenea, pentru a putea fi mai ușor de transportat, acestea dispun de ochiuri de ridicare mari.

best tools 2 text

Durabilitate mare

Există o multitudine de opțiuni pentru partea de service și întreținere. Distribuitorii companiei oferă aceste opțiuni conform directivelor și specificațiilor companiei. În plus, există și un centru special de suport central care se ocupă de partea de backup.

Placa compactoare FB 510

Acest model poate fi folosit pentru compactarea nisipului, pietrișului sau a pietrelor de pavaj. Este o placă compactoare versatilă, ceea ce înseamnă costuri de operare și de întreținere reduse. Are în dotare un motor performant diesel de înaltă putere, iar pornirea se realizează electric.

Designul compact o face potrivită atât pentru șanțuri, cât și pentru alte zone cu spațiu limitat. Cu o placă atașată, de tip Vulkollan, se pot compacta în mod foarte eficient zonele pavate. În plus, placa de uzură de tip Hardox asigură o durată lungă de viață a utilajului.

Șasiul este zincat la cald, acest lucru înseamnă o protecție superioară împotriva coroziunii. Cadrul de protecție este robust cu un ochi de ridicare pliabil, ușor accesibil, oferă o protecție eficientă împotriva deteriorării și factorilor exteriori. Mai mult, utilajul este echipat cu un sistem de control al vitezei variabil, pentru o utilizare mai ușoară. Aparatul este conceput pentru a fi de ergonomic, incluzând un ghidon eficient care reduce vibrațiile, dotat cu elemente de încălzire.

http://www.best-tools.ro/61-utilaje-constructii/