STYLISTIC V535 INDUSTRIAL, TABLETA ROBUSTA PENTRU MUNCA INTENSA

Tableta Fujitsu Stylistic V535 este potrivită pentru medii industriale în care este nevoie de un design rezistent şi uşor. Durata de viaţă a bateriei care acoperă o zi plină, conectivitatea perfectă combinată cu securitatea la nivel de companie permit utilizatorilor să își mențină în siguranță productivitatea indiferent de locul în care aceștia se află. De asemenea, conceptul Fujitsu Smart Shell permite individualizarea maximă în funcție de cerințele specifice ale utilizatorului.

Cu ajutorul modelului, utilizatorul poate descoperi noi niveluri de productivitate, atât în context industrial, cât și în vânzările cu amănuntul. Fujitsu Stylistic V535 are un design puternic, este rezistent la apă și praf, conform clasificării IP65, fiind rezistent la cădere de la cel mult 1,8 m, cu cadru ranforsat. Tableta poate fi dezinfectată cu soluții IPA standard și are un interval de temperatură extins, pentru utilizare în aer liber.

Conceptul Fujitsu Smart Shell acoperă Smart Shell cu Hexmount pentru utilizare industrială şi în transporturi, Smart Shell cu SmartCard pentru securitate îmbunătăţită sau pentru citirea cardurilor electronice ale pacienţilor în asistenţă medicală şi Smart Shells pentru retail cu cititor de bandă magnetică sau cititor de cip şi PIN, care permit soluţii de plăţi electronice. În plus, suportul oferă confort maxim în birou.

Modelul are un afișaj IPS luminos cu sticlă securizată şi suport multitactil, utilizabil chiar și cu mănuşi. Are o durată de viață a bateriei de până la 6.5 ore, iar camerele și microfoanele încorporate permit o colaborare ușoară.

Cu ajutorul tabletei, utilizatorul poate accesa datele de oriunde și se poate bucura de o navigare profesională și foarte precisă.