STAPANESTE PUTEREA CU HOLMATRO

Holmatro este unul dintre cei mai mari producători europeni de sisteme hidraulice şi mecanice pentru aplicații industriale întâlnite frecvent la lucrări de montaj, reparații, poziționare, ridicare și transport. Printre cele mai cunoscute produse ale diviziei Industrial Tools de la Holmatro se numără: cilindrii hidraulici 0-500 tone; pompe hidraulice de mână sau electrice; dispozitive hidraulice de tăiere şi depresare; cricuri mecanice 10-100 tone; întinzători hidraulici; blocuri de distribuție; furtunuri hidraulice şi accesorii; sisteme de transbordare sarcini până la 800 tone.

Echipamentele Holmatro sunt proiectate ținând cont de necesitățile particulare ale diferitelor sectoare de activitate şi se bazează pe o experiență de peste 45 de ani. Este deja consacrat modul de acțiune al producătorului olandez Holmatro de a dezvolta împreună cu utilizatorul soluții pentru aplicații speciale oferind soluția şi apoi execuția produsului sigur şi fiabil.

Compania investește anual în cercetare şi dezvoltare un procent de 4% din cifra de afaceri de 90 milioane de euro și realizează inspecții complete pentru produsele sale având departament service specializat. Fiecare produs beneficiază de documentație tehnică specifică, fiind disponibile piese de schimb, kituri de reparații care prelungesc durata de funcționare a ansamblului. Stocul bine calculat permite livrarea produselor sale pe toate continentele. Compania Holmatro inovează în permanență dezvoltând continuu produse pentru construcții civile şi industriale, energie alternativă, transporturi, petrochimie, construcții şi reparații de nave, metalurgie, logistică, montarea şi repararea macaralelor etc.

 

„Mastering Power”

Motto-ul HOLMATRO este “Mastering Power”, în alte cuvinte, controlul deplin al puterii rezultate în circuitul hidraulic și respectarea principiilor fizicii. 720 bari este presiunea uzuală în circuitul hidraulic, pentru produsele clasice ajungând până la presiune de 2000 de bari pentru cilindrii speciali folosiți, spre exemplu, la depresarea elicei de pe axul principal al vaporului. Se acordă o atenție sporită protecției muncii, editând broșuri pentru exploatarea produselor, dar și realizează filme documentare în care este prezentat modul corect de utilizare sau riscurile la care se pot supune operatorii.

Compania are certificat Sistemul ISO 9001 Bureau Veritas, iar produsele întrunesc condițiile impuse de standardele: EN 13204; EN 13731; American NFPA 1936.

 

FURITECH SRL

str. Delfinului nr.3+5

800223 Galaţi

Tel/Fax: 0236.471.

Mob: 0744.764.773

office@furitech.ro

www.furitech.ro