SOLUTII DE ENERGIE PENTRU CENTERE DE DATE DE LA RIELLO

Tehnologia digitală are o influență tot mai puternică asupra activităților de zi cu zi în aproape toate sectoarele și aplicațiile, precum asistența medicală, generarea de energie electrică, rețelele sociale, telecomunicațiile, comerțul și educația. Avantajul principal al companiei Riello Group este prestigiul brand-urilor sale comerciale, atât în Italia, cât și în străinătate. Riello, Beretta, Thermital, Sylber, VOKERA și „Fit Service e Fontecal” înseamnă o ofertă multi-canal și multi-produs unde fiecare rețea are propria sa strategie de marketing și de comunicare, în același timp profitând de integrarea grupului.

Astăzi, Riello Group este prezent în mod direct în cele mai importante și strategice piețe cu 13 companii internaționale și patru organizații stabile. Mii de clienți din peste 60 de țări pot conta pe o distribuție capitală exclusivă și pe o rețea comercială. În fiecare situație, Riello Group a arătat cum să te adaptezi la realitățile actuale ale pieței internaționale, asigurând clienților produse excelente și servicii de calitate superioară.

Multi Guard Industrial

Gama Multi Guard Industrial a fost dezvoltată special pentru a asigura continuitatea în toate sectoarele considerate critice datorită condițiilor specifice mediului sau al proceselor industriale care necesită protecție. Multi Guard Industrial este disponibilă într-o versiune “stand alone” de 20 kVA și într-o versiune modulară între 20 și 160 kVA. Aceste două versiuni sunt disponibile atât într-o configurație cu o singură fază, cât și în configurații cu ieșire în trei faze.

Acest nivel ridicat de flexibilitate permite gamei Multi Guard Industrial să accepte atât configurările cu o singură fază, cât și pe cele cu trei faze fără a fi nevoie de set-up-uri speciale sau de intervenția operatorului, asigurând compatibilitate deplină cu orice rețea de alimentare cu energie.

11

Multi Guard

UPS-ul modular Multi Guard 15-120 kVA este scalabil în trei faze cu sistem de alimentare la energie neîntreruptibilă, cu dublă conversie. Gamele sale de energie variază de la 15 kVA la 120 kVA, oferind cea mai bună combinație de fiabilitate, funcționalitate și flexibilitate.

Arhitectura paralelă a gamei Multi Guard adoptă un stil sertar cu un design extrem de inteligent pentru a obține maximul de energie disponibilă și de surplus. Acesta este conceput special pentru a îndeplini cererile de protecție ale încărcăturilor critice din alte centre de date sau aplicații importante. Fiecare modul are o capacitate energetică individuală de 15 kVA și un dulap standard care poate fi echipat cu până la 8 module pentru a ajunge la 120 kVA. În cazul în care sarcina ajunge la limită, modulele pot fi schimbate la cald pentru a permite continuitatea de energie fără alte întreruperi.

 

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro

http://www.best-tools.ro/446-sursa-ups-riello/