Vegra Info Ltd. a început, în 1994, ca furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) și CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând, în special, pentru clienţi din Franţa, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Până în anul 2011 a asigurat, pentru firma SolidWorks, servicii de Quality Assurance.

Lucrând într-un parteneriat activ cu aceasta a ajutat la verificarea temeinică a programului participând activ la îmbunătăţiri pentru noile versiuni SolidWorks începând din 2006 şi până în 2011.

Începând cu anul 2011, ca un pas logic în evoluţia relaţiei cu compania Dassault Systems SolidWorks, a devenit reprezentant pentru gama de soluţii SolidWorks în România, aducând ca și beneficii reducerea timpului alocat proiectării, simulare în funcționare a produselor, elaborarea manualelor de prezentare, manualelor de întreținere și reparații, managementul mai bun al documentației și reducerea timpului de progamare al CNC.

Compania Vegra Info Ltd are o experienţă îndelungată cu soluţii CAD, în special cu cele DS SolidWorks. De asemenea, deține centrul propriu de expertiză din Bucureşti, unde se ţin cursuri de specializare în mod curent pe toate soluţiile DS SolidWorks și oferă suport tehnic de tip HelpDesk unde orice client poate solicita ajutor. Cu permisiunea clientului, compania se poate conecta la calculatorul acestuia rezolvând problemele în cel mai eficient mod.

text

Cursuri acreditate

Vegra Info, reseller autorizat în România, organizează cursuri acreditate de SolidWorks. Cursurile de formare profesională SolidWorks sunt organizate în centrul de pregătire din București, sunt acreditate și se concentrează asupra competenţelor fundamentale, precum şi asupra conceptelor cheie pentru a asigura succesul absolvenţilor cu acest pachet software. Pe lângă suportul complet de curs și diploma de absolvire, în urma participării, cursanţii au posibilitatea de a intra în baza de date a absolvenţilor SolidWorks.

SolidWorks PREMIUM

SolidWorks Premium 2015 este o soluţie de proiectare 3D completă ce permite generarea, validarea, transmiterea și administrarea produselor clienților. Integrând instrumente puternice de design care includ modelarea pieselor, ansamblurilor și desenelor de execuţie pentru industria de top, cu unelte precum simularea comportamentului sub acţiunea încărcărilor, predicţia costurilor, generarea imaginilor, animaţie și managementul datelor de produs, SolidWorks Premium face ca dezvoltarea și comunicarea ideilor să fie simplă, rapidă și inteligentă.

 

Vegra Info SRL

Strada Locotenent Ștefan Marinescu Nr. 9,

Sector 6, București, România.
Cod poștal 060773

Tel: +4 021 311 88 29
Fax: +4 021 311 88 39
Email: office@3dcadvegra.com
Web: www.3dcadvegra.com