SMARTSCAN ȘI VACCIN.LIVE FACILITEAZĂ SCANAREA ȘI VALIDAREA CERTIFICATULUI DIGITAL COVID-19

Cu o experiență de peste 29 de ani în soluții digitale de automatizare, SmartScan, webshop-ul oficial Total Technologies, și-a adaptat soluțiile la nevoile actuale ale pieței, iar printr-un parteneriat cu vaccin.live, aplicația privată de scanare a Certificatului Digital Covid-19, facilitează accesul rapid la evenimente în aer liber sau către locații interioare.

Care sunt cele mai de succes produse/ soluții din gama dvs.?

Total Technologies: Referindu-ne strict la echipamentele profesionale de scanare a Certificatului Digital COVID-19, propunem o serie de echipamente care scanează rapid și cu ușurință codurile QR de pe telefonul mobil, printate sau chiar deteriorate.

Echipamentele de ultimă generație Honeywell oferite de SmartScan ajută operatorii din domenii precum HoReCa, artă, teatru, cultură, sănătate, educație publică sau privată, aeroport, evenimente business sau particulare să elimine timpii suplimentari alocați triajului epidemiologic, echipamentele având o capacitate de scanare a oricărui tip de cod QR de 3,8 ori mai rapidă decât camera telefonului mobil.

Vorbim aici atât de terminale mobile rezistente la dezinfectant, precum terminalul EDA51 de la Honeywell cu sistem de operare Android și interfață touchscreen, cât și de cititoare de coduri de bare cu sau fără fir și scanere fixe hands-free. Voyager Extreme Performance 1470g scanează cu precizie codurile de bare 1D si 2D tradiționale și de pe ecrane digitale, iar Honeywell Genesis XP 7680g oferă o experiență de impact, în timp ce crește productivitatea. Lista completă a echipamentelor este disponibilă pe site.

Cum diferă produsele dvs. față de altele de pe piață?

Total Technologies: În acest moment, doar echipamentele oferite de SmartScan pot veni cu aplicația vaccin.live preinstalată. Aplicația permite oricărei persoane să valideze un Certificat Digital COVID-19. Practic, fiecare utilizator, persoană fizică sau juridică, poate verifica dacă un certificat este valid sau nu și genera raportul de scanare pentru a putea demonstra că a îndeplinit obligația de verificare a participanților.

În plus, la nevoie, utilizatorii beneficiază de sprijinul specialiștilor SmartScan pentru asistență la conectare și scanare sau emitere rapoarte pentru autorități.

E.E: Spuneți-ne despre caracteristicile lor speciale

Total Technologies: Dacă ar fi să enumerăm câteva dintre caracteristicile lor speciale, am spune ușurința cu care scanează orice cod QR, rapiditatea în procesul de scanare, designul compact ce asigură o manipulare convenabilă și carcasa rezistentă la dezinfectant, astfel încât echipamentele pot fi curățate în mod regulat cu o varietate de soluții de igienizare, fără a deteriora produsul.

Cât de importante sunt aceste caracteristici pentru utilizatori în munca lor?

Total Technologies: Din punctul nostru de vedere, aceste caracteristici sunt esențiale pentru a asigura accesul fluid, fără aglomerări și în siguranță. Fie că vorbim de accesul la evenimente, în restaurante, spații private sau accesul angajaților în zonele de lucru, nimeni nu își dorește un timp lung de așteptare sau aglomerări. De aceea, utilizăm experiența noastră în soluții digitale de automatizare și asigurăm infrastructura tehnică pentru scanarea rapidă și cu ușurință a formularelor obligatorii.

Unde sunt utilizate produsele/ soluțiile dvs.?

Total Technologies: Echipamentele de scanare a certificatului digital pot fi utilizate într-un număr mare de situații și au o aplicabilitate largă. Acestea pot fi utilizate de către organizatorii de evenimente culturale (spectacole, concerte), organizatorii de evenimente private (nunți, botezuri), evenimente sportive, evenimente publice (târguri, expoziții), evenimente politice (congrese, meeting-uri), evenimente religioase.

Produsele SmartScan configurate cu aplicația vaccin.live și-au demonstrat utilitatea și eficiența în rândul a numeroase evenimente precum Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Feeric Fashion Week, festivaluri, concerte, raliuri de enduro, petreceri la piscină sau pentru a asigura accesul la pensiuni și crame.

Cât de importantă este inovația în domeniul dvs.?

Total Technologies: Inovația este una dintre caracteristicile care ne definesc. Suntem constant atenți la evoluția nevoilor utilizatorilor pentru a le oferi soluții care să corespundă cererilor imediate. Misiunea noastră este să ne menținem statutul de ”companie a viitorului”, astfel anticipăm cerințele din industrii precum: retail, curierat, logistică, transport, producție, distribuție, depozit, automotive, sănătate, administrație publică și aducem tehnologia de care au nevoie pentru a-și automatiza procesele de lucru.

Care sunt cele mai frecvente probleme ale utilizatorilor și cum îi ajută produsele dvs.?

Total Technologies: Procesul scanării certificatelor digitale poate deveni dificil atunci când ne gândim la un volum mare de oameni. Echipamentele Honeywell oferite de SmartScan impresionează prin modul de a face față oricăror provocări de scanare și prin ușurința cu care pot fi utilizate.

Rezumând, echipamentele profesionale de scanare SmartScan cu aplicația vaccin.live elimină timpul suplimentar, ușurează munca operatorilor responsabili cu scanarea certificatelor și rezolvă necesitatea generării rapoartelor de scanare.

Total Technologies – Keep your business connected to the future

Total Technologies® este o companie cu peste 29 de ani de experiență pe piața IT, numită de mulți experți ”o companie a viitorului”.

Sunt specializați în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Vocollect, RFID și Roboți Autonomi Mobili (AMR) și oferă soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate în industrii precum: Retail, Curierat, Logistică, Transport, Producție, Distribuție, Depozit, Automotive, Sănătate, Administrație publică.

Email: totaltech@totaltech.ro

Telefon vânzări: +40 372 317 714