SISTEMUL ELECTRONIC DE CAROTAT HUSQVARNA

Acest sistem reprezintă unul dintre cele mai productive şi mai uşor de folosit sisteme de carotat produs de Husqvarna, datorită caracteristicilor şi comenzilor sale intuitive. Unitatea este compactă şi uşoară putându-se manevra cu uşurinţă în orice situaţie. Este uşor de transportat şi de instalat. Se poate folosi pentru aplicaţii de găurire umedă precum: conducte de instalaţii sanitare, de încălzire şi aer condiţionat, conducte pentru alimentare cu apă, deschideri pentru canale de cabluri, montarea ancorelor de diametru mare, a barelor de armătură sau instalarea barierelor de protecţie.

Sistemul este automat, crescând practic eficienţa, dar şi ergonomia, utilizatorul putând executa şi alte operaţiuni aproape de zona de găurire. Se poate folosi atât motorul DM 340, cât şi DM 280.

DM 340 este un motor uşor de operat produs de Husqvarna care dispune de un mâner ergonomic ce îl face uşor de transportat. Comenzile sunt proiectate şi poziţionate astfel încât să sporească ergonomia acestuia şi să uşureze procesul de găurire. Motorul a fost proiectat pentru operaţii dificile de găurire. Este dotat cu o cutie de viteze în trei trepte, astfel încât operatorul să poată găuri la presiune maximă, pentru performanţe optime.

Caracteristici:

– Un LED arată care este sarcina echipamentului, permiţând găurirea la presiune maximă.

– Este echipat cu sistemul „Elgard” care indică, prin intermediul LED-ului dacă echipamentul este sau nu supraîncărcat. Acest lucru permite operatorului să găurească mereu cu maximul de presiune şi să prevină deteriorarea motorului, astfel extinzând durata de viaţă.

– „Softstart” este un limitator electronic de curent. Acest lucru înseamnă că viteza maximă se atinge la aproximativ două secunde după pornire.

– Mâner special pentru transport şi instalare rapidă.

– Furtunul de apă se poate roti la 180°.

Protecţie la suprasarcină

Caracteristica „Elgard” este disponibilă pe mai multe motoare ale instalaţiei de carotat. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care motorul funcţionează la o suprasarcină pentru o perioadă mai lungă de timp, motorul se va opri automat, pentru a preveni supraîncălzirea. „Elgard” creşte în mod semnificativ durata de viaţă a sistemului.

Smart Start

Mai multe dintre produsele Husqvarna au funcţia „Smart Start”. Astfel, prin apăsarea unui buton viteza se reduce la jumătate, făcând mai uşor începerea procesului de găurire.

Cutie de viteze în trei trepte cu răcire pe bază de apă

Această cutie de viteze este proiectată pentru performanţe optime în procesul de găurire şi pentru intervale lungi de folosire.