SENZORI PANASONIC PENTRU DETECTAREA RAPIDÃ A STÃRILOR DE DESCHIDERE/ÎNCHIDERE A TUTUROR USILOR DISPOZITIVELOR ÎN APLICATIILE DE SECURITATE

Senzori de ușă fără contact conformi cu ISO 14119

SG-P este o serie de noi senzori Panasonic pentru detectarea rapidă a stărilor de deschidere/închidere a tuturor ușilor dispozitivelor în aplicațiile de securitate etc.

Senzori cu RFID

Senzorii sunt prevăzuți cu indicatori LED mari și luminoși care indică închiderea corectă (verde) sau deschiderea periculoasă (roșu). Dispozitivele utilizează standardul OSSD1/2 (output signal switching device), comunicând o schimbare de stare către controlerul mașinii, astfel încât aceasta să poată fi oprită în momentul accesului. Până la 30 de senzori pot fi legați în serie – primul element din serie are rol de supraveghere. Atunci când una dintre componentele conectate intră în stare de nedetecție (roșu), ceilalți senzori încep să lumineze intermitent în verde pentru a avertiza operatorul de pericol.

Produsele SG-P sunt disponibile cu două niveluri diferite de codificare: ridicat sau scăzut. Modelele puternic codificate (RFID) sunt compatibile cu ISO 14119, care prevede ca dispozitivele să fie protejate împotriva dezactivării intenționate. Atât configurarea seriei, cât și împerecherea senzorilor cu transmițătoarele RFID au loc în mod complet automat, după prima conectare la rețeaua electrică, ceea ce simplifică și accelerează instalarea dispozitivelor.

Caracteristici

  • Tip de senzor de securitate*:magnetic, RFID
  • Configurație ieșire*: NPN/PNP
  • Tensiune de alimentare: 24V DC
  • Categoria de protecţie: 4
  • Funcții suplimentare: indicarea stării cu LED
  • Temperatura de lucru: de la -10°C până la 55°C
  • Clasa de etanșeitate: IP65 în funcție de model

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

The original source of text:  https://www.tme.eu/ro/news/about-product/page/44821/senzori-de-siguranta-seria-sg-p-de-la-panasonic/